CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

واکاوی و بررسی ساختمان های مسکن اجتماعی احداثی به روش سیستم های نوین ساختمانی با تاکید بر انتخاب بهترین سیستم ساختمانی و رضایت مندی ساکنین و سازندگان ( نمونه های موردی شهرهای جدید اندیشه، پردیس ، پرند و هشتگرد)

عنوان مقاله: واکاوی و بررسی ساختمان های مسکن اجتماعی احداثی به روش سیستم های نوین ساختمانی با تاکید بر انتخاب بهترین سیستم ساختمانی و رضایت مندی ساکنین و سازندگان ( نمونه های موردی شهرهای جدید اندیشه، پردیس ، پرند و هشتگرد)
شناسه ملی مقاله: IRCIVIL03_253
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین عمران معماری و صنعت ساختمان ایران در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

بهرام عباسی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت ، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان،

خلاصه مقاله:
امنیت و ایجاد آسایش عمومی و ارتقاء سطح کیفی زندگی به عنوان اصلی ترین وظیفه دولت در قبال مردم می باشد. لذا امروزه یکی از روش های احداث مسکن اجتماعی با جلب رضایت حداکثری ساکنین استفاده از ساختمان ها با ویژگی هایی نظیر مصالح استاندارد ، سرعت و سهولت در اجرا ، ارتقای دوام و پایداری مصالح ، بکارگیری قطعات پیش ساخته و کنترل کیفیت قطعات ساخته شده، کاهش آلودگی زیست محیطی ، تولید انبوه قطعات وکاهش مصرف انرژی ، قابلیت مونتاژ و دمونتاژ اعضا ساختمانی ، کاهش قیمت تمام شده در قیاس با سیستم های سنتی رایج می باشد.در این تحقیق علاوه بر تلاش برای انتخاب سیستم ساختمانی مناسب سعی گردید تا اثر بخشی نوع سیستم ساختمانی بر رضایت استفاده کنندگان و مصرف کنندگان در شهرهای جدید احداثی سنجیده شود. همچنین تلاش گردید تا عملکرد سیستم های نوین ساختمانی با بیان شاخص های مختلف ارزیابی از قبیل دوام ، معماری ، آسایش ، اقتصاد ، هزینه و ... با استفاده از روش مجموع ساده وزین با در نظرگرفتن نظرات کارشناسان در حوزه ساخت و ساز از قبیل سازندگان ، مشاوران وکارفرمایان و نیز استفاده کنندگان بررسی و واکاوی گردد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد اگر چه رضایتمندی نسبی تقریبا یکسانی از برخورداری های عمومی زندگی شهری در شهرهای جدید نظیر حمل و نقل ، خدمات درمانی و بهداشتی ، خدمات آموزشی ، خدمات رفاهی ، وجود داشته و ارتباطی به سیستم های اجرایی ساخت و ساز ندارد ولی کاستی هایی همچنان وجود دارد. در خصوص سیستم های ساختمانی احداثی نیز سیستم سازه های فولادی سرد نورد شده ( LSF )با لحاظ مصالح نوین بومی سازی شده به جهت بالا بردن شاخص امنیت روانی استفاده کنندگان ، می تواند قابلیت های ساخت مسکن با رضایتمندی حداکثری را افزایش دهد.این سیستم با امتیاز 8,564 در رتبه اول سنجش و سیستم قاب خمشی بتنی با سقف در جا با امتیاز7,257 در رتبه آخر سنجش قرارگرفته است. همچنین نتایج حاصله نشان می دهد با توجه به تنوع این سیستم ها و همچنین مزایای منحصر به فردی که هر یک به طور جداگانه دارا می باشند و نیز شرایط و ملزومات هر پروژه مانند شرایط جغرافیایی، اقلیمی ، فرهنگی ، میزان دسترسی ها به امکانات وشریان های اصلی ، نحوه تامین بودجه ، دولتی یا خصوصی بودن و... استفاده از برخی از این سیستم های نوین ساختمانی نسبت به سایر سیستم های رایج ارجحیت پیدا می کند. در آخر امیدوارم نتایج این تحقیق بتواند کمک شایانی به متخصصین و بخصوص تصمیم گیرندگان امر ساخت و ساز کشورجهت انتخاب درست سیستم های نوین ساختمانی با در نظر داشت رضایتمندی استفاده کنندگان و سازندگان نماید.

کلمات کلیدی:
مسکن اجتماعی،سیستم های نوین ساختمانی،فناوری های نوین، ساخت و ساز ، تصمیم گیری چند معیاره

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/863552/