(This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download)
Download guide
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این Paper را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این Paper، ابتدا تعداد صفحات Paper را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این Paper : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
نوید ندیمی - استادیار، بخش مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر کرمان ، کرمان، ایرانحمیدرضا شهبازی - دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایرانآرش غیبی - دانشجوی کارشناسی ارشد، بخش مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایرانامیرحسین زارع میرحسینی - دانشجوی کارشناسی ارشد ، بخش مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
Abstract:
راهها بهعنوان یکی از گستردهترین زیرساختهای عمرانی در هر کشور یک سرمایه محسوب میشوند. موضوع مدیریت تعمیر و نگهداری راههای یکی از مهمترین موارد جهت حفظ راهها با توجه به بودجه موجود است. دو موضوع در مبحث مدیریت تعمیر و نگهداری راهها دارای اهمیت است: 1- تعیین گزینه مناسب و 2- زمان بکارگیری آن. در این مقاله سعی شده تا مدلی با بکارگیری ابزار هوش مصنوعی جهت ارائه الگوریتمی در خصوص تصمیمگیری در رابطه با گزینه مناسب جهت انجام عملیات تعمیر و نگهداری و نیز زمان مناسب به لحاظ اولویتبندی برای اجرای آن توسعه داده شود. برای این منظور از سیستم استنتاج فازی (FIS) جهت ارائه مدل تصمیمگیری استفاده میشود. در این راستا از وضعیت فعلی روسازی شامل خرابیها، وضعیت ناهمواری و مقاومت سازهای بهعنوان ورودیهای مدل استفاده خواهد شد. خروجیها نیز گزینه تعمیر و نگهداری مناسب و اولویت زمانی اجرای آن خواهد بود. در نهایت مدل توسعه داده شده برای یک مطالعه موردی در قطعاتی از راههای برونشهری استان فارس اجرا خواهد شد. جهت تعیین اعتبارسنجی مدل نیز نتایج حاصل از مدل با آنچه که در واقعیت اجرا شده مقایسه میگردد. نتایج نشان میدهد تطابق نسبتا خوبی میان نتایج حاصل از مدل فازی و آنچه که در واقعیت اجرا شده وجود دارد.
Keywords:
استان فارس, اولويت بندي, فازي, نگهداري, هوش مصنوعي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/868452/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
ندیمی، نوید و شهبازی، حمیدرضا و غیبی، آرش و زارع میرحسینی، امیرحسین،1398،ارائه مدل تعیین روش و اولویت نگهداری روسازیهای آسفالتی با استفاده از سیستم استنتاج فازی- مطالعه موردی استان فارس،،،،،https://civilica.com/doc/868452
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1398، ندیمی، نوید؛ حمیدرضا شهبازی و آرش غیبی و امیرحسین زارع میرحسینی) برای بار دوم به بعد: (1398، ندیمی؛ شهبازی و غیبی و زارع میرحسینی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.