Year: 1397
COI: ELEMECHCONF05_278
Language: PersianView: 237
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف این مقاله ارتقاء قابلیت کار هنگام خطا (FRT) و در نتیجه بهبود پایداری سرعت روتور در مزارع بادی مجهز به ژنراتور القایی تغذیه دوگانه (DFIG) است. این هدف با استفاده از یک طرح نوین کار هنگام خطا با راهبرد کنترلی مناسب محقق می شود. طرح پیشنهادی کار هنگام خطا، که بین مدار روتور و خازن پل dc موازی با مبدل سمت روتور متصل است، شامل یک یکسوساز کنترلشونده، دو مجموعه کلید IGBT، یک دیود و یک سلف است. در این طرح، انرژی مکانیکی ورودی توربین بادی به جای اینکه همانند طرح های موجود کار هنگام خطا در مقاومت مدار تلف شود در طی خطای شبکه ذخیره شده و در لحظه رفع خطا به کار میرود. در نتیجه، تعادل گشتاور بین کمیت های الکتریکی و مکانیکی ایجاد شده و لذا انحراف سرعت روتور و نوسانات گشتاور الکترومغناطیسی کاهش می یابد. این موجب می شود نیاز به توان راکتیو کاهش یافته و بازسازی ولتاژ پایانه موقع رفع خطا سریع تر صورت گیرد. علاوه بر این، انرژی الکترومغناطیسی ذخیره شده در سلف موقع رفع خطا به خازن پل dc انتقال می یابد و بنابراین مبدل سمت شبکه از شارژ خازن پل dc فارغ می شود، که امری بسیار حیاتی در این لحظه است، و این مبدل را می توان تا ظرفیت کامل آن برای بازسازی سریع ولتاژ پایانه و عملکرد عادی DFIG به کار برد. مطالعات شبیه سازی انجام شده در نرم افزار MATLAB به صورت دقیق و واضح نشان دهنده قابلیت های این طرح پیشنهادی در ارتقاء عملکرد مزارع بادی مبتنی بر DFIG در شرایط کار هنگام خطاست..
Keywords:
طرح نوین کنترلی، ژنراتور القایی دو سو تغذیه، خازن پل، مزارع بادی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/869004/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قربانی پور، کاوش و عابدینی، محمد،1397،بهبود کارایی ژنراتور القایی بادی در هنگام خطا با طرح نوین کنترلی،پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کابردی در مهندسی برق مکانیک و مکاترونیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/869004
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، قربانی پور، کاوش؛ محمد عابدینی)
برای بار دوم به بعد: (1397، قربانی پور؛ عابدینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه یک سیستم کنترل برای DFIG با استفاده از کنترلر PI+R تحت شرایط بارهای غیر خطی
- طرح جدید برای گذر از خطا در مزارع بادی مبتنی بر ژنراتور القایی دوتحریکه با قابلیت بهبود ولتاژ لینک DC
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- ارزیابی میزان تاثیر ریزشبکه ها در کنترل نوسانات توان سیستم های قدرت با استفاده ازمفهوم ژنراتور سنکرون مجازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.