Year: 1397
COI: ITPLAW02_046
Language: PersianView: 231
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
حقوق جزای ایران نیز مانند بسیاری از کشورهای جهان در مقام و حفظ حراست از سلامت جسمی و روحی شهروندان و اتباع ایرانی به وضع قوانین مرتبط با مواد آرایشی و بهداشتی همت گمارده است. قانونگذار ایرانی در تاریخ 1346 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی را در 18 ماده و 7 تبصره به تصویب رساند. این قانون اگرچه دارای تعداد مواد کمی است، ولی از آنجا که از عنوان های کلی بهره برده، توانسته است تا حد زیادی تمامی عناوین مجرمانه پیرامون مواد آرایشی و بهداشتی را پیش بینی و مورد حکم قانونی قرار دهد. ماده 1 قانون مزبور با شش بند بعنوان شاخص ترین اثر قانون گذار در خصوص مواد آرایشی و بهداشتی درحقوق کیفری ایران حکم فرمایی می کند. توجه و بررسی پیرامون قانون مذکور و بندهای شش گانه ماده 1 این قانون از آن جهت دارای اهمیت است که قانون گذار تقریبا در تمامی موارد قانونگذاری بعدی نیز با امعان نظر و نگاه به این قانون به تقنین و قانون گذاری پرداخته است.نشانه های این توجه و وام گیری حتی در نوع و شیوه تعیین مجازات در قوانینی مانند قانون موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی و یا قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمانی مشهود است. وجود خلاءهای قانونی و به روز نبودن قوانین مرتبط با مواد آرایشی و بهداشتی قانونگذار رابر آن داشت که در سال 1376 قانونی را با عنوان قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمانی با تصویب مجمع تشخیص نظام به صحنه حقوق کیفری ایران وارد سازد. این قانون با رویکردی اقتصادی به جرائم موضوع مواد آرایشی و بهداشتی پرداخته است. نوع نگاه،تقنین و بطور کلی سیاست کیفری حقوق جزای ایران در خصوص جرائم مواد آرایشی وبهداشتی بسیار کهنه و به سالهای دور باز می گردد. سالهایی که نیاز جوامع بشری به مصرف این نوع محصولات به گستردگی جوامع امروزی نبود. در حقوق کیفری ما وضع بسیاری از افراددرگیر با موضوعات بهداشتی و آرایشی هنوز به روشنی مشخص نیست، وجود خلائهای قانونی،کهنه بودن قوانین، تشتت و سردرگمی مراجع صالح به رسیدگی و عدم بازنگری در قوانین گذشته از جمله بزرگترین معضلات و مشکلات حقوق کیفری ایران در برخورد با جرائم مواد آرایشی و بهداشتی است. از این رو قانونگذار فعلی می بایست با برسری قوانین پیشرفته موجود در این زمینه و با بازنگری و به روز کردن قوانین گذشته جامعه ایرانی را برای رسیدن به یک جامعه سالم،با نشاط و با امید به زندگی افزونتر یاری رساند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ITPLAW02_046. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/869293/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:قدیم، مسعود و کاهدی، شه بانو،1397،سیاست جنایی قضایی ایران در برخورد با جرایم مواد آرایشی و بهداشتی،Second International Conference on the Law of Political Science and Islamic Education،Tehran،https://civilica.com/doc/869293
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آفت کش ها و آلودگی آب ها
- بررسی روش های متداول حذف آفت کش ها و طراحی و ساخت پایلوت نیمه صنعتی در روش جذب سطحی برای محیط های آبی آلوده
- مقایسه کارایی لیکا و پامیس در حذف کروم شش ظرفیتی از محلول های سنتیتیک تعیین مشخصات جاذب سنتیک واکنش و ایزوترم های جذب
- حذف سموم پاراتیون، دیازینون و کارباریل از نمونه های آب آشامیدنی به کمک نانو ذرات آهن
- توسعه و معتبر سازی روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی جفت شده با کروماتوگرافی مایع جهت استخراج و اندازه گیری کارباریل در آب آشامیدنی و نمونه های محیطی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- سیری در تحولات ژئوپلیتیک
- ایران محور هژمونیک و قدرت برتر منطقه آسیای جنوب غربی
- استراتژی پیشتاز ایالات متحده آمریکا و پیامدهای ژئوپلیتیکی آن پس از 11 سپتامبر
- ژئوپلیتیک، علم یا گفتمان: یک تردید فلسفی
- ساختار ژئوپلیتیکی جهان و تاثیر آن بر خاورمیانه
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ارزیابی انتخابات پارلمان اروپا (۲۰۱۹) و ترسیم چشم انداز سیاست خارجی اتحادیه اروپا
- تغییر جایگاه غرب آسیا در اسناد راهبردی آمریکا و پیامدهای آن بر امنیت ملی ایران
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به اقدام مقتضی علیه کشورهای منطقه میزبان پایگاه های نظامی آمریکا»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به اقدام قانونی علیه شرکت هایی که به تحریم های ضدایرانی ایالات متحده آمریکا پیوسته اند»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به حمایت همه جانبه از افراد و موسسات ایرانی که از اقدامات آمریکا متضرر شدند»
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.