Year: 1396
Publish place: 4rd Iran International Conference on Structural Engineering
COI: ISSEE04_268
Language: PersianView: 169
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بسیاری از سازه های بتن آرمه موجود در مناطق لرزه خیز بر اساس آیین نامه های طراحی لرزه ای گذشته طراحی شده اند که در حال حاضر فاقد اعتبار بوده و آیین نامه های مدرن با دیدگاه های طراحی جدید جایگزین آنها شدهاند. از سویی، شماری از زلزله هایی که در سال های اخیر اتفاق افتاده اند بر اهمیت مقاوم سازی و سبک شدن سازه ها برای کاهش خطر لرزه ای تاکید می نمایند. مقاوم سازی با مهاربند بیرونی علاوه بر اینکه کمترین وزن را به سازه ی اولیه اضافه میکند بدون اینکه در کاربری آن خللی وارد کند، صورت می گیرد از این جهت برای ساختمان هایی که نیاز ضروری به آنها است می تواند مناسب باشد. از طرف دیگر توجه به اثر خاک در عملکرد سازه حین زلزله موضوعی است که در دهه های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. عموما در تحلیل سازه ها فرض میشود خاک واقع در زیر سازه صلب است و از اثر اندرکنش خاک و سازه صرف نظر می گردد. این در حالی است که وجود خاک در زیر سازه باعث تغییر خصوصیات دینامیکی سازه و در نتیجه پاسخ آن میگردد. در تحقیق پیش رو سازه ی 3 طبقه که به وسیله ی مهاربندهای فولادی خارجی تقویت شده در نرم افزار اجزای محدودی ABAQUS یک بار با فرض تکیه گاه ثابت و بار دیگر با احتساب اندرکنش خاک و سازه، با استفاده از سه رکورد زلزله تحت تحلیل تاریخچه ی زمانی قرار گرفته است. نتایج نشان میدهد احتساب اندرکنش خاک و سازه با افزایش پریود سازه نیروی برشی وارد به آن را کاهش میدهد و روی تغییرمکان های نسبی و دریفت کلی سازه تاثیرگذار خواهد بود
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ISSEE04_268. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/879667/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:کریمی، بهاره و جوادی، پاشا و نکوئی، مسعود،1396،ارزیابی عملکرد لرزه ای ساختمان بتن آرمه تقویت شده به وسیله قاب های مهاربندی شده بیرونی با درنظرگرفتن اثر اندرکنش خاک و سازه،4rd Iran International Conference on Structural Engineering،Tehran،https://civilica.com/doc/879667
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: Azad University
Paper count: 37,231
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مسیله با p نقطه میانه ظرفیت دار (CPMP): توابع فاصله
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- بررسی نقش کتابخانه مرکزی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در چرخه تبدیل دانش سازمان بر اساس مدل SECI
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مقایسه ی عملکرد لرزه ای سامانه های ترکیبی جداساز پایه تحت اثر زلزله های دور از گسل و زلزله های ضربه گونه ی نزدیک گسل
- مد لسازی عددی ورق فولادی مجهز به الیاف تقویت شده در برابر انفجار
- بررسی و شبیه سازی اثر انفجار مقدار مشخصی ماده ی منفجره بر فضای داخلی ساختمان
- ارزیابی و شناسایی وضعیت پدافند غیر عامل در ساختمان های اداری ؛مطالعه موردی ساختمان مجلس شورای اسلامی ایران
- تحلیل المان محدود تیرهای بتن مسلح با دهانه تقویت شده با استفاده از FRP
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.