CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی مقایسه ای اثربخشی تبلیغات در رسانه ها بر مبنای نگرش مصرف کنندگان ایرانی ( مقایسه ی تبلیغات اینترنتی و تلویزیونی) (مورد مطالعه: بانک شهر تهران)

عنوان مقاله: بررسی مقایسه ای اثربخشی تبلیغات در رسانه ها بر مبنای نگرش مصرف کنندگان ایرانی ( مقایسه ی تبلیغات اینترنتی و تلویزیونی) (مورد مطالعه: بانک شهر تهران)
شناسه ملی مقاله: CMABD01_151
منتشر شده در کنفرانس ملی مدیریت، حسابداری و توسعه کسب و کار در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

مهستا جوادیان - مدرس گروه مدیریت موسسه آموزش عالی فروردین قائمشهر
عرفان انوری - دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیرت بازرگانی بازاریابی، موسسه آموزش عالی فروردین

خلاصه مقاله:
هدف از انجام این پژوهش بررسی مقایسه ای اثربخشی تبلیغات در رسانه ها بر مبنای نگرش مصرف کنندگان ایرانی ( مقایسه ی تبلیغات اینترنتی و تلویزیونی) (مورد مطالعه: بانک شهر تهران) می باشد. این پژوهش از نظر روش گردآوری داده ها توصیفی از نوع پیمایشی و از نظر هدف کاربردی می باشد. . جامعه آماری این تحقیق شامل مشتریان بانک شهر می باشند که با توجه به نامحدود بودن جامعه بر اساس جدول کرجسی و مورگان تعداد 384 نفر به عنوان نمونه آماری و به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها در این تحقیق، پرسشنامه بوده است که از پرشسنامه استاندارد (پاداسوف و همکاران،2016) استفاده شده است. روایی ابزار به تایید متخصصان رسید و پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ 0.893 محاسبه شد که نشان از مطلوب بودن پرسشنامه دارد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از دو روش آماری شامل: آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده شده است. در آمار توصیفی از ابزارهایی مانند فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار ، و در آمار استنباطی از ابزار و یا آزمون هایی مانند k-s، آزمون T نمونه های مستقل با استفاده از نرم افزار SPSS انجام شده است. نتایج بدست آمده نشان داد که تبلیغات اینترنتی در مقایسه با تبلیغات تلویزیونی در اطلاع رسانی، آزردگی و تسریع اقدام به خرید به مشتریان تاثیر بیشتری دارد، اما تبلیغات تلویزیونی در مقایسه با تبلیغات اینترنتی در جلب توجه کاربران، سرگرم کننده، تحریک احساسات، حفظ نگرش های مصرف کننده و تبلیغات فریبنده ی کمتری تاثیر بیشتری بر مشتریان دارند.

کلمات کلیدی:
اثربخشی تبلیغات، اینترنت، تلویزیون، جلب توجه کاربران، سرگرم کننده، تحریک احساسات، حفظ نگرش های مصرف کننده

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/881642/