Year: 1397
COI: GHADIRCONF03_104
Language: PersianView: 3,480
This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
عنف از جمله واژگانی است که در بیان قانونگذار بدین طریق بدان اشاره شده است. تجاوز به عنف از مصادیق بارز جرایم طبیعی است و هرجامعه دست کم نیمی از جمعیت خود یعنی زنان را به طور دایمی و بالقوه در معرض بزه دیدگی از این جرم می بیند. این جرم از دو حیث قابل بررسی است: انواع حقوقی و انواع جرم شناختی. انواع جرم شناختی در تمامی جوامع یکسان هستند، حال آنکه انواع حقوقی با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هرجامعه، متفاوت می باشند. تجاوز به عنف جرم خشونت آمیزی است که در آن از امور جنسی به مثابه ابزار استفاده می شود. ریشه های این جرم به عوامل فرهنگی- اجتماعی باز می گردد و صبغه اقتصادی ندارد. در قوانین کیفری آمریکا صرف برقراری رابطه جنسی با فردی که زیر سن مشخصی قرار دارد (زیر 18 سال)، صرف نظر از رضایت یا عدم رضایت فرد، تجاوز به عنف قلمداد می شود، اما در قانون مجازات اسلامی بر اساس تبصره 2 ماده 225 لایحه مجازات اسلامی 1390، زمانی برقراری رابطه جنسی با دختر نابالغ که با توجه به ماده 146 این قانون منظور دختر 9 ساله است، تجاوز به عنف محسوب می شود که کودک، از روی فریب و اغفال به رابطه جنسی رضایت دهد. از مفهوم مخالف این تبصره چنین بر می آید که برقراری رابطه جنسی با دختران زیر 9 سال اگر بر اثر فریب و اغفال نباشد، طبق این قانون تجاوز به عنف محسوب می شود (چلبی، 1390). پژوهش حاضر با روش توصیفی- تحلیلی به بررسی تطبیقی تجاوز به عنف در حقوق کیفری ایران و امریکا پرداخته است. تجاوز به عنف در همه کشورها مجازات شدیدی دارد و به جنایت مربوط است. در قانون جمهوری اسلامی ایران در ماده 82 قانون مجازات اسلامی، مجازات تجاوز به عنف اعدام است. تجاوز به عنف در کشور آمریکا، یکی از جرائمی است که کمترین میزان مجازات علیه آن اعمال می شود. با بررسی قوانین جزائی آمریکا مشاهده می شود که عنصر مادی زنای به عنف با عبارت هرگونه دخول جنسی به هر طریق بیان گردیده و این طور به نظر می رسد که در ماده 23-222 قانون فوق تجاوز به عنف این ماده ارتکاب این قسم تجاوز به عنف را مستوجب 15 سال حبس جنایی عادی دانسته است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is GHADIRCONF03_104. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/881777/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:رضایی نیا، معصومه و قیوم زاده، محمود،1397،بررسی تطبیقی تجاوز به عنف در حقوق کیفری ایران و امریکا،Third International Conference on Social Studies and Religious Studies،Karaj،https://civilica.com/doc/881777
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مزایا و معایب قراردادهای EPC در پروژه عمرانی
- تعویق صدور حکم و تعلیق اجراز مجازات در اشخاص حقوقی
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- رابطه جهت گیری مذهبی و تاب آوری با رضایت از زندگی زنان خانه دار
- نقش موسیقی و ریتم در سیمای معنوی بشریت پس از اسلام
- قران و بهبود تعاملات اجتماعی
- پیامبر پرچم دار وحدت در جامعه جهانی
- دیدگاه های فقهی ملااحمد نراقی ومیرزا مسیح استر ابادی و شیخ جعفر کاشف الغطا در مورد ولایت فقیه
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.