Year: 1397
Publish place: 1ST National Conference on Arts and Health
COI: NCAHMED01_048
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
مقدمه و هدف: ذهن انسان ها محتاج درگیری همزمان در فرآیندهای هیجانی و شناختی به منظور ارتقای یادگیری است. رویکرد سنتی آموزش پزشکی توجه کافی به ادغام هنر در کوریکولومها و نقش آن در یادگیری نداشته است لیکن در دهه های اخیر تلاش برای ادغام این دو افزایش یافته است. هدف از انجام این مرور، جستجوی نظام مند پیشینه مرتبط و شناسایی حیطه های اصلی کاربرد هنر در آموزش پزشکی است.روش بررسی: مطالعه حاضر یک مرور نظاممند حیطه ای براساس چارچوب $UNHV\ DQG 2ʼ0DOOH\ است که در آن تمامی مطالعات، اعم از تجربی و غیرتجربی، برای ورود به مرور مورد توجه قرار گرفت. به منظور جستجوی مقالات مرتبط انگلیسی و فارسی زبان، چهار پایگاه دادهای (Ovid MEDLINE, ERIC , Google Scholar, IDML) با ترکیبی از واژگان مش (Art; Education, Medical) و آزاد، مورد استفاده قرارگرفت. پس از انتخاب مقالات، استخراج داده ها با استفاده از فرمهای از پیش طراحی شده توسط دو مرورگر مستقل انجام شد. میزان و ماهیت مقالات ورودی بصورت کمی تحلیل و با استفاده از یک ساختار سیستماتیک، حیطه ها شناسایی شد.یافته ها: در مجموع 430 مقاله از پایگاه های مذکور بازیابی شد. پس از حذف همپوشانی و غربالگری، 63 مقاله معیارهای ورود را کسب نمود که هیچ یک فارسی زبان نبود. اکثر مقالات (%60) در ده سال اخیر انتشار یافته بود. مقالات ورودی متشکل از نه مقاله اصیل (%14)، هفت مقاله مروری (%11)، و مابقی (%75) بصورت کامنت، نامه به سردبیر، دیدگاه و... بود. بطورکلی کاربرد هنر در آموزش پزشکی در پنج حیطه اصلی (1 استفاده از هنر به منظور ارتقای یادگیری (2 استفاده از هنر بعنوان تسهیل گر توسعه حرفه ای و حرفه ای گری (3 استفاده از هنر برای نقد رویکرد غالب در آموزش پزشکی (4 استفاده از هنر به منظور توسعه فن آموزش (5 استفاده از هنر به منظور شناخت جنبه انسانی طبابت بالینی، شناسایی و خلاصه شد.نتیجه گیری: ظرفیت هنر در ارتقای آموزش پزشکی به اندازه کافی مورد توجه پژوهشگران قرار نگرفته است درحالی که فرصتهای بسیاری برای شناخت و ارزیابی پیامدهای کوتاه و بلندمدت ادغام هنر در آموزش پزشکی پیش روی آنان قراردارد.
Keywords:
آموزش پزشكي، هنر، مرور حيطه اي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/884204/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خواجوی، عبدالجواد و محمدزاده مقدم، حسین و میرچراغی، سیدفرزین و اسماعیلی، رضا،1397،کاربرد هنر در آموزش پزشکی: یک مرور نظام مند حیطه ای،نخستین همایش ملی هنر و سلامت،نیشابور،،،https://civilica.com/doc/884204
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خواجوی، عبدالجواد؛ حسین محمدزاده مقدم و سیدفرزین میرچراغی و رضا اسماعیلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، خواجوی؛ محمدزاده مقدم و میرچراغی و اسماعیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.