Year: 1397
Publish place: 1ST National Conference on Arts and Health
COI: NCAHMED01_090
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
مقدمه و هدف : باتوجه به پیشرفت وتنوع روز افزون روشهای آموزشی بخصوص استفاده از فیلمهای آموزشی، برآن شدیم تا در این تحقیق، نگرش دانشجویان پزشکی کارورز در مورد اثر بخشی فیلم های آموزشی بررسی شود .این پژوهش توسط نویسنده اول این مقاله که دانشجوی رشته پزشکی کارورز و هم چنین فارغ التحصیل رشته سینما دانشگاه هنر تهران می باشد ، انجام گردید.روش بررسی : جامعه مورد مطالعه در این مطالعه توصیفی مقطعی، کلیه دانشجویان کارورز رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ورودی سال تحصیلی 11 بود، در این پژوهش، پرسشنامه استاندارد پژوهش سید نقوی (1136) ، پس از بررسی توسط کارشناسان مرتبط، با اندکی تغییر و حذف یک سوال، مورد استفاده قرار گرفت. پرسشنامه با 11 سوال در مقیاس لیکرت و با امتیاز دهی از 1 تا 2، به ترتیبکاملا مخالفم، تاکاملا موافقم و در کل در بازه 1 تا 111 ، امتیاز دهی کلی انجام گردید.یافته ها: ضریب پایایی یا ثبات درونی درون سوالات پرسشنامه با محاسبه آلفای کرونباخ72 درصد بدست آمد که قابل قبول و در حد مطلوب می باشد. از 55 پرسشنامه ارسالی، 47 نفر 85) درصد)، به سوالات تحقیق پاسخ دادند. میانگین و انحراف معیار نمرات نگرش، به ترتیب 70/49 و 15/72 از 100 برآورد گردید.نتایج نشان می دهدکه نگرش 5 نفر 10/6) درصد)در وضعیت نامطلوب، 24 نفر( 51/1 درصد )مطلوب، 18نفر 38/3) درصد ) بسیار مطلوب بوده اند. با توجه به نرمالیتی نمرات نگرش، آزمون یک نمونه ای t، نشان داد که میانگین نمرات با چارک سوم نمرات، اختلاف معنی داری نداشت.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه و نگرش بیش از 89 درصد دانشجویان در حد مطلوب و بسیار مطلوب که موافق آموزش از طریق فیلم بوده اند، انجام مطالعات مداخله ای با رویکرد آموزش مبتنی بر هنر و فیلم ، پیشنهاد می گردد.
Keywords:
دانشجوي پزشكي، فيلم آموزشي، آموزش پزشكي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/884246/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پارسازاده، سهیل و اعرابی، مهدی،1397،بررسی نگرش دانشجویان پزشکی کارورز( اینترن )در مورد شیوه آموزش پزشکی براساس فیلم های آموزشی، یک مطالعه مقدماتی،نخستین همایش ملی هنر و سلامت،نیشابور،،،https://civilica.com/doc/884246
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، پارسازاده، سهیل؛ مهدی اعرابی)
برای بار دوم به بعد: (1397، پارسازاده؛ اعرابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.