(This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download)
Download guide
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این Paper را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این Paper، ابتدا تعداد صفحات Paper را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این Paper : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
آیدا اسدی - دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد شهر کرد، دانشگاه آزاد اسلامی شهر کرد، ایرانابراهیم رحیمی - استاد گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، واحد شهر کرد، دانشگاه آزاد اسلامی شهر کرد، ایرانامیر شاکریان - استاد گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، واحد شهر کرد، دانشگاه آزاد اسلامی شهر کرد، ایران
Abstract:
مقدمه: امروزه وجود باقی مانده های آنتی بیوتیکی یکی از دغدغه های اصلی صنعت مواد غذایی به شمار می رود. از جمله آثار منفی استفاده نابه جا از آنتی بیوتیک ها می توان به اختلالات متابولیکی، واکنش های سمی و تحریکی و حساسیت و آلرژی اشاره کرد. مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی تعداد 540 نمونه از مواد غذایی شامل: شیر خام گاو (80=n)، گوشت گاو (50=n)، گوشت گوسفند (50=n)، کبد گاو (50=n)، کلیه گاو (50=n)، کبد گوسفند (50=n)، کلیه گوسفند (50=n)، گوشت مرغ (80=n) و تخم مرغ (80=n) به طور تصادفی از مراکز جمع آوری شیر، کشتارگاه ها و فروشگاه های موجود در شهر اصفهان طی سال های 93-1392 جمع آوری شدند و میزان بقایای آنتی بیوتیک سولفانامید در آن ها با استفاده از روش ELISA مورد آزمایش قرار گرفت. یافته ها: نتایج نشان داد که از 540 نمونه مورد بررسی، 58 نمونه (48/10 درصد) حاوی آنتی بیوتیک سولفانامید بودند. به این صورت که گوشت مرغ، شیر خام گاو، کبد گاو، کلیه گاو، گوشت گوسفند، تخم مرغ، کبد گوسفند و کلیه گوسفند به ترتیب حاوی 2،5،4،25،20،12،12،6 درصدآنتی بیوتیک سولفانامید بودند. غلظت آنتی بیوتیک سولفانامید در نمونه های آلوده معادل 24/172-34/7 نانوگرم بر گرم به دست آمد. علاوه براین، میزان باقی مانده آنتی بیوتیک سولفانامید در گوشت مرغ به طور معناداری بیشتر از سایر فرآورده های مورد مطالعه بود (05/0P<). نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، نظارت گسترده و دقیق بر تولید و عرضه فرآورده های غذایی با منشا دامی از جمله گوشت، شیر خام و تخم مرغ و ارزیابی وجود باقی مانده های دارویی در آن ها ضروری می باشد.
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/890554/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
اسدی، آیدا و رحیمی، ابراهیم و شاکریان، امیر،1396،تعیین باقی مانده آنتی بیوتیک سولفانامید در شیرخام، گوشت وتخم مرغ به روش الایزا،،،،،https://civilica.com/doc/890554
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1396، اسدی، آیدا؛ ابراهیم رحیمی و امیر شاکریان) برای بار دوم به بعد: (1396، اسدی؛ رحیمی و شاکریان) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.