CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی نتایج عمل جراحی دریچه های قلب در معتادین تزریقی مبتلا به اندوکاردیت عفونی بستری در مراکز دانشگاهی مشهد یکمطالعه کوهورت(مطالعه مقطعی از نوع تمام شماری)

عنوان مقاله: بررسی نتایج عمل جراحی دریچه های قلب در معتادین تزریقی مبتلا به اندوکاردیت عفونی بستری در مراکز دانشگاهی مشهد یکمطالعه کوهورت(مطالعه مقطعی از نوع تمام شماری)
شناسه ملی مقاله: JR_MJMS-61-5_005
منتشر شده در شماره 5 دوره 61 فصل در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد عباسی تشنیزی - دانشیارجراحی قلب وعروق دانشکده پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ، ایران
غلامرضا صفرپور - استادیار جراحی قلب وعروق دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان
حمید حسینی خواه - استادیارجراحی قلب وعروق دانشکده پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ، ایران
مریم عمادزاده - استادیار گروه پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد)

خلاصه مقاله:
مقدمه اندوکاردیت عفونی به عفونتی اطلاق میشودکه اغلب دریچههای قلبی (چهطبیعی وچه مصنوعی) را درگیرمیکند. متاسفانه تعداد مطالعات در رابطه با اپیدمیولوژی  بیماری اندوکاردیت عفونی در ایران  اندک است. روش کار این ارزیابی به عنوان یک مطالعه کوهورت (آینده نگر و گذشته نگر ومطالعه مقطعی از نوع تمام شماری) بوده است، که به صورت توصیفی بر روی بیماران معتاد تزریقی مبتلا به اندوکاردیت انجام شده است نتایج ما در مطالعه خود مشاهده کردیم که از 19 بیمار ارزیابی شده در این مطالعه که 17 مورد (5/89 %) از بیماران دارای جنسیت مذکر و سایرین یعنی 2 بیمار (5/10 %) دارای جنسیت مونث بوده اند. کشت خون در 6 مورد مثبت بود که در 5 مورد استافیلوکوک اورئوس گزارش شده  بود. مشاهده شد که شایع‎ترین دریچه درگیر در بیماران دریچه تریکوسپید (43%) بود4 بیمار (1/21 %) بعد از جراحی دچار عود اندوکاردیت شده اند، 3 بیمار (8/15 %)  نیازمند جراحی مجدد به دلیل مشکلات قلبی بوده‎اند و میزان موتالیته کلی بیماران نیز برابر با 9 بیمار (4/47 %) و میانگین کل بقای بیماران مورد مطالعه در این طرح 5/30  ماه بوده است. نتیجه­گیری بر اساس نتایج مشاهده شده در این ارزیابی میزان مورتالیته بالای بیماران معتاد تزریقی بعد از جراحی اندوکاردیت نشان دهنده اهمیت توجه به این دسته از بیماران می‎باشد، بر این اساس توجه به ویژگی‎های بالینی این بیماران می‎تواند باعث مدیریت بهتر بیماران و ارتقا پروگنوز آن ها گردد. به طوری که با در نظرگرفتن ریسک فاکتورها و هزینه‎های ‎جراحی این بیماران و همچنین بررسی اندیکاسیون‎های ‎جراحی در آن‎ها، بهترین تصمیم جهت نحوه برخورد با این بیماران گرفته شود.

کلمات کلیدی:
اندوکاردیت عفونی-معتادین تزریقی-جراحی قلب

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/895914/