Year: 1392
Publish place: Journal of the School of Army Nursing، Vol: 13، Issue: 1
COI: JR_JANF-13-1_001
Language: PersianView: 121
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مقدمه: دلبستگی، ارتباطی هیجانی میان دو نفر است، که آنها را از لحاظ فیزیکی و مکانی به هم پیوند می زند و تداوم مییابد. دلبستگی برای زنده ماندن و رشد سالم اطفال، ضروری است. بلافاصله بعد از تولد، مادر و نوزاد از ابعاد روانی و جسمی برای تعامل دو طرفه آماده هستند. از نظر روانی؛ خانواده، آماده ملاقات و تعامل با نوزاد می باشد و از نظر فیزیولوژیکی؛ ساعت اول زندگی، زمان هوشیاری نوزاد است. نوزاد قبل از به خواب رفتن، هوشیار است و رابطه چشمی برقرار می کند و به جستجو برای یافتن سینه ی مادر پرداخته و شروع به شیر خوردن می کند. این مقاله سعی دارد، ضمن توجه به اهمیت ابعاد روانی و جسمی تعامل میان والدین و فرزندان، به معرفی عوامل تخریب کننده ی این تعامل و نقش پرستار در این زمینه بپردازد.مواد و روش ها: این تحقیق یکی مطالعه مروری می باشد که بر پایه اطلاعات جمع آوری شده از جستجوی منظم منابع اینترنتی از جمله SID و Google و مطالعات کتابخانه ای انجام شده است و برای تحقق اهداف از مقالات چاپ شده ما بین سال های 2000 تا 2012 استفاده گردیده است. یافته ها: دلبستگی برای زنده ماندن و رشد سالم اطفال ضروری است. اولین ارتباط های بین فردی از رابطه مادر و نوزاد آغاز می گردد. این ارتباط، سبب افزایش دلبستگی مادر و نوزاد می گردد. در صورت وجود تعامل میان پدران و اطفال، اطفال به پدرانخود دلبستگی زیادی که شبیه دلبستگی با مادر است، پیدا می کنند. دلبستگی مضطربانه در دوران طفولیت با خطر بالای مشکلات رفتاری، اجتماعی و هیجانی دوران کودکی رابطه دارد. کودکانی که در دوران شیر خوارگی در محیط متنوع تر و بهتری از لحاظ پرورشی، رشد کنند، رشد ذهنی و عقلانی به مراتب بهتری در مقایسه با سایر همنوعانشان دارند. ارتباط میان اولین مراقب و نوزاد یک ارتباط متقابل است. نیازهای جسمی و روانی نوزادان توسط رفتارهای مراقبتی والدین مانند شیر دادن، نوازش کردن، تمیز کردن و بازی کردن رفع می شود. با توجه به توانایی نوزاد برای درک و دریافت این کمک ها، نوزاد به مراقبت کننده پاسخ می دهد. بحث و نتیجه گیری: مهم ترین اصل در نظریه دلبستگی این است که تفاوت های فردی موجود در دلبستگی اطفال محصول نوع رابطه طفل با مادر یا مراقبش است. وجود مراقبان با کفایت بالا، سبب رشد شخصیت و پرورش استعداد و توانمندی کودک شده و دلبستگی مناسبی میان کودک و مراقبش ایجاد می کند. امنیت کودک نه تنها توسط مادر و با رفع نیازهای جسمی و عاطفی او تامین می شود، بلکه وجود پدری مهربان در کنار کودک، نیز می تواند در این زمینه کمک کننده باشد.
Keywords:
دلبستگي مادر و كودك، نيازهاي عاطفي، فرايند پرستاري
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/898664/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حبیبی، هنگامه و تقوی، آمنه،1392،دلبستگی مادر و کودک و نقش پرستاران در ایجاد تعامل هر چه بیشتر والدین و کودکان،،،،،https://civilica.com/doc/898664
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، حبیبی، هنگامه؛ آمنه تقوی)
برای بار دوم به بعد: (1392، حبیبی؛ تقوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- مروری برآموزش مبتنی بر اخلاق حرفه ای بر توان خود مراقبتی سالمندان در پرستاری
- بررسی موانع استقرار سامانه پزشکی از راه دور در کشورهای درحال توسعه
- آموزش مدیریت تغییر در نظام سلامت به روش ایفای نقش
- مروری بر مدیریت و درمان آمپوتاسیون تروماتیک
- بررسی ضد عفونی کننده های موضعی مورد استفاده در اندازه گیری قند خون بیماران دیابتی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.