Year: 1395
Publish place: Journal of the School of Army Nursing، Vol: 16، Issue: 2
COI: JR_JANF-16-2_002
Language: PersianView: 132
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مقدمه: زایمان واقعه ای بالقوه تروماتیک در زندگی زنان است و می تواند سبب برانگیختن شدید احساسات و هیجانات به گونه ای شود که در بعضی از زنان اختلال استرس پس از ترومای زایمان ایجاد کند. در جهان حدود 5/ 1 تا 6% از زنان به اختلال استرس پس از ترومای زایمان دچار می شوند. دانستن علل بیماری و عواملی که در ایجاد و تشدید این بیماری موثر هستند، ما را در نحوه پیشگیری بیماری راهنمایی می کند. در این مقاله سعی شده است که به اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن در راستای پیشگیری از آن با مروری بر مطالعات مرتبط با موضوع پرداخته شود.مواد و روش ها: این مقاله یک مرور روایتی است که بر پایه اطلاعات جمع آوری شده از پایگاه داده هایی: از جمله: Google ،SID Magiran ،Science Direct ،PubMed ،Scholar طی سال های 2010 تا 2016 و تحقیقات کتابخانه ای منتشر شده ی مرتبط با موضوع، با جستجوی کلید واژه های اختلال استرس پس از تروما، پس از زایمان، زایمان، عوامل مستعد کننده، انجام گرفته است. یافته ها: نتایج حاصل از مطالعات حاکی از آن است که عواملی نظیر سابقه اختلالات روانی، زایمان زودرس، بارداری اول، ناخواستهبودن بارداری، عدم تغذیه با شیر مادر، افزایش طول مدت زایمان، اضطراب و فشارهای روحی و روانی حین زایمان، حمایت کم شریک جنسی از همسرش و سطح پایین حمایت اجتماعی بر بروز اختلال استرس پس از ترومای زایمان تاثیر دارند. بحث و نتیجه گیری: تجربه ی تروما طی زایمان بدون توجه به اینکه به اختلال استرس پس از تروما منجر شود یا نه، می تواند بر عملکرد روانی مادر و تطابق وی در دوران بعد از زایمان تاثیرات منفی بر جای گذارد. لذا، پیشنهاد می شود در بخش های زنان و زایمان بیمارستان ها، پرسنل مامایی و پرستاری عوامل مساعد کننده اختلال استرس پس از ترومای زایمان را به دقت مورد بررسی قرار دهند و در این بخش ها، زمینه ی ارایه ی خدماتی نظیر: برنامه های آموزشی و حمایتی در رابطه با شیوه های مقابله با اختلال استرس پس از ترومای زایمان پایه گذاری شود.
Keywords:
اختلال استرس پس از تروما، زایمان
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/898728/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهشتی فر، مریم و علیاری، شهلا و دارابی، اصغر و شامبیاتی، مسعود،1395،اختلال استرس پس از ترومای زایمان و عوامل مرتبط با آن،،،،،https://civilica.com/doc/898728
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بهشتی فر، مریم؛ شهلا علیاری و اصغر دارابی و مسعود شامبیاتی)
برای بار دوم به بعد: (1395، بهشتی فر؛ علیاری و دارابی و شامبیاتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- آموزش مدیریت تغییر در نظام سلامت به روش ایفای نقش
- مروری بر مدیریت و درمان آمپوتاسیون تروماتیک
- بررسی ضد عفونی کننده های موضعی مورد استفاده در اندازه گیری قند خون بیماران دیابتی
- مروری بر تعاریف نوین در تشخیص پرستاری به پرستاران بالین
- مروری برعوامل موثر بر قصد ترک خدمت پرستاران
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.