CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تبیین ارتباط میزان استفاده از IT با درجه تحقق ابعاد سازمان یادگیرنده از دیدگاه نیروی انسانی هیات های ورزشی استان اردبیل

عنوان مقاله: تبیین ارتباط میزان استفاده از IT با درجه تحقق ابعاد سازمان یادگیرنده از دیدگاه نیروی انسانی هیات های ورزشی استان اردبیل
شناسه ملی مقاله: MCCONF04_144
منتشر شده در چهارمین کنفرانس بین المللی علوم انسانی و آموزش و پرورش در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیدحسین قریشی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی

خلاصه مقاله:
هدف از اجرای این تحقیق تبیین ارتباط میزان استفاده از IT با درجه تحقق ابعاد سازمان یادگیرنده از دیدگاه نیروی انسانی هیات های ورزشی استان اردبیل بود. تحقیق حاضر را می توان در نوع تحقیق کاربردی جای داد. از سوی دیگر این تحقیق از نوع تحقیق همبستگی، پیمایشی و به شکل میدانی صورت می پذیرد. در این تحقیق نیروهای انسانی فعال در کلیه های ورزشی استان اردبیل به عنوان جامعه ی آماری در نظر گرفته شد که تعداد آن ها برابر 634 نفر بود N=n=634. و تعداد نمونه براساس جدول مورگان 242 نفر بود. در این پژوهش از سه پرسش نامه جمعیت شناسی، پرسشنامه ی فن آوری اطلاعات زارعپور و پرسشنامه ی ابعاد سازمان یادگیرنده کارن و مارسیک ( 1996 ) به عنوان ابزار پژوهش استفاده شده است. روایی صوری و محتوایی پرسش نامه ها مورد تایید اساتید محترم مدیریت ورزشی قرار گرفت. ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه فناوری اطلاعات برابر 946 /. و برای پرسشنامه ابعاد سازمان یادگیرنده برابر 974 /. به دست آمد. جهت تعیین رابطه از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شد و نیز با آزمون t تک نمونه ای به تعیین میزان درجه تحقق ابعاد سازمان یادگیرنده در سازمان های مذکور پرداخته شد. نتایج یافته ها بیانگر این است درجه تحقق یادگیری مداوم در هیات های ورزشی استان اردبیل در حد مطلوبی قرار ندارد. همچنین نتایج پژوهش حاکی از این بود که بین فن آوری اطلاعات و درجه تحقق یادگیری مداوم همبستگی معنادار و مثبت وجود دارد. و در نهایت این نتیجه بدست آمد که که بین فن آوری اطلاعات و درجه تحقق ابعاد سازمان یادگیرنده همبستگی مثبت و معنادار وجود دارد.

کلمات کلیدی:
فن آوری اطلاعات، یادگیری مداوم، جستجو و گفت و شنود، یادگیری تیمی، سیستم های ادغام شده، توانمند سازی، پیوند با سیستم، رهبری راهبردی.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/900251/