Year: 1397
COI: NCNMS07_010
Language: PersianView: 345
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
زلزله های مخرب و فاجعه آمیز چند دهه اخیر نشان داد که ایران کشوری زلزله خیز است و هیچ نقطه ای از آن از خطر زلزله در امان نیست. از آنجا که متاسفانه برخی از شهر های ایران در حاشیه گسل ها شکل گرفتهاند و حرکتهای افقی یا عمودی آنها منجر به بروز زلزله در این گونه شهر ها یا نواحی پیرامون آنها می شود، ضرورت مقاوم سازی ساختمان ها با معیارهای علمی احساس می شود؛ از سوی دیگر موضوع مهمی که می بایست به آن توجه نمود آن است که هزینه ی تهیه و اجرای مقاوم سازی با FRP نسبتا زیاد بوده و می بایست از مصرف بی مورد آن صرف نظر نمود تا هزینه های اضافه جلوگیری شود؛ بنابراین یافتن طول موثر استفاده از FRP در تیرهای بتن مسلح می تواند از نظر اقتصادی منجر به یک طرح بهینه شود. در این راستا و در مطالعه حاضر به ارزیابی پارامترهای موثر در مقاوم سازی تیرهای بتن مسلح با استفاده از روش های EBR و NSM پرداخته شده است. متغیرهای مورد بررسی به ترتیب شامل روش نصب نوارهای FRP (NSM و EBR)، ضخامت ورق های FRP (165/0 و 33/0 میلیمتر)، مقاومت مشخصه بتن (210 و 280 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع) و طول نوارهای FRP (نصف طول تیر و کل طول تیر) می باشند. بدین ترتیب 18 تیر بتن مسلح با ابعاد، طول دهانه و میلگردهای یکسان در حالت های مختلف با استفاده از روش اجزای محدود به کمک نرم افزار ABAQUS شبیه سازی شدند. همچنین ابعاد تیرهای بتن مسلح و میلگردهای فولادی مورد استفاده در آنها در تمامی حالت ها ثابت فرض شده است. در انتها ظرفیت جذب انرژی هر کدام از تیرهای اشاره شده در حالت های مختلف با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایح حاصل نشان می دهد هنگامی که از روش EBR در مقاوم سازی تیرهای بتن مسلح مورد بررسی استفاده می گردد، افزایش ضخامت ورق CFRP نه تنها تاثیر قابل ملاحظه ای بر افزایش ظرفیت جذب انرژی ندارد؛ حتی در مواردی منجر به کاهش ظرفیت جذب انرژی تا 92 درصد شده است. اما هنگامی که از روش NSM در مقاوم سازی تیرهای مورد بررسی استفاده شده است، افزایش ضخامت ورق CFRP در مواردی منجر به کاهش ظرفیت جذب انرژی تا 64 درصد و در مواردی منجر به افزایش ظرفیت جذب انرژی تا 55 درصد شده است. با توجه به مقادیر اشاره شده می توان به این نتیجه دست یافت که افزایش ضخامت CFRP همواره منجر به افزایش ظرفیت جذب انرژی نخواهد شد و بسته به پارامترهایی نظیر نوع روش مقاوم سازی، مقاومت بتن و طول ناحیه می تواند اثر مثبت و در مواردی اثر منفی داشته باشد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is NCNMS07_010. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/901115/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:چراغی شمامی، مهیار و کریمی مریدانی، کمیل،1397،ارزیابی پارامترهای موثر در مقاوم سازی تیرهای بتن مسلح با استفاده از روش های EBR و NSM،Third International Conference and 7th National Conference on Civil Engineering Materials and Structures،Hamadan،https://civilica.com/doc/901115
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: Azad University
Paper count: 240
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- آوای سازمانی؛ رویکردی جدید در علم مدیریت
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- پیش بینی بازار بورس تهران با استفاده از الگوریتم های تکاملی و سیستم های فازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی روشهای محاسبه سازه ها در مقابل زلزله در آئین نامه ها
- مقایسه طیف آئین نامه 2800 ایران با طیف طرح سطوح مختلف محاسبه شده برای طراحی در حوالی گسل شمال تهران
- نقائص و طرز تقویت ساختمان های فولادی موجود در ایران
- عرضه و تقاضای مصالح ساختمانی در شرایط بازسازی پس از زلزله
- شناخت ابعاد مسکن و تحلیل و ارزیابی خسارات ناشی از زلزله 1369 رودبار
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی رفتار لرزه ای اتصالات صلب از نوع تیر I به ستون قوطی
- دستورالعمل شناساییهای ژئوتکنیکی در آبهای ساحلی ایران
- کنترل و نگهداری شبکه و مدیریت داده های شتابنگاری کشور (سال ۱۳۹۵)
- تعیین مشخصه های کیفی و نحوه ارزیابی رنگها و پوششهای اکریلیک پایه آب برای استفاده داخلی و خارجی ساختمان
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.