تحلیل میزان رشد و پیشرفت تفکر کارآفرینانه در راستای توسعه عوامل موثر در ایجاد کارآفرینی با استفاده از الگوریتم داده کاوی بر روی دانشجویان استان تهران

Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 603

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ENTCONF02_037

تاریخ نمایه سازی: 31 تیر 1398

Abstract:

تفکر و روحیه کارآفرینانه دو ابزار مهم در شروع یک کسب و کار هستند و دانشگاه ها نقش مهمی را در ایجاد آن دو در میان دانشجویان ایفا می کنند. به منظور تحلیل سطح تفکر، فرهنگ و روحیه ی کارآفرینانه، پرسشنامه ای مناسب تهیه گشته و پس از پایایی آن، میان دانشجویان دانشگاه های تهران پخش گشته است. پس از پر کردن پرسشنامه توسط دانشجویان، اطلاعات آن وارد نرم افزار SPSS1 شده وبا استفاده از تحلیل توصیفی داده ها و بررسی دقیق تر توسط نرم افزار Excel2، مشخص گشت که طی دو سال گذشته، میزان آگاهی و توانمندی دانشجویان با فرهنگ کارآفرینانه و طریقه پرورش آن رو به افزایش بوده است. همچنین با بررسی نتایج پژوهش، عوامل محیطی، فردی، ذهنی، ذاتی و اکتسابی، نقش بسزایی در تفکر کارآفرینانه داشته و عواملی همچون: مشکلات مالی و عدم سرمایه کافی، عدم آگاهی بخشی و عدم کشف افراد کارآفرین، باعث گشته تا دانشجویان تمایلی برای راه اندازی کسب و کاری نوپا نداشته باشند.همچنین توسط الگوریتم داده کاوی و خوشه بندی، معیار های دانشجویان تحلیل و مورد بررسی با استفاده از نرم افزار R انجام گردیده است. با بررسی دقیق تر بر پاسخ های دانشجویان، راهکار هایی به منظور حفظ و افزایش سطح آگاهی و افزایش میزان تفکر و روحیه کارآفرینانه ارائه شده است. همچون: برگذاری کارگاه ها و سمینار های مختلف کارآفرینی، برپایی رویداد های کارآفرینی و ایجاد مسابقات و جشنواره های متعدد جهت حمایت های مالی از دانشجویان. در این تحقیق، با استفاده از تکنیک های نرم افزاری و تحلیلی، به بررسی عوامل موفقیت و شکست دانشجویان در راستای ایجاد بستری مناسب برای فعالیت های کارآفرینی پرداخته شده است و نتایج حاصل از آن نیز در طی دو سال گذشته با یکدیگر مقایسه شده وبه عوامل مختلف در آن پرداخته شده است.

Keywords:

تفکر کارآفرینانه , روحیه و فرهنگ کارآفرینی , رشد دانشجویان , خوشه بندی

Authors

مهدی حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی قم

محمد حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

امیررضا تجلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه تهران