Year: 1398
COI: ECMECONF02_021
Language: PersianView: 1,350
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه فناوری جدیدی در آستانه ظهور است که با نام اینترنت اشیاء شناخته شده است. تحلیل ها بیانگر آن است که این فناوری نوین که به عنوان مرحله ای اصلی در سیر تکاملی فضای مجازی قلمداد شده است، علاوه بر آن که در آینده تمامی عرصه های زندگی بشر را تحت تاثیر قرار خواهد داد، کاربردهای فراوانی را نیز در عرصه مختلف خواهد داشت. اینترنت اشیاء در واقع شبکه ای از اشیاء هستند که میتوانند با کمک کامپیوتر و از طریق ارتباط اینترنتی با سایر اشیاء ارتباط برقرار کنند. هر کدام از این اشیاء هوشمند، یک آدرس پروتکل اینترنتی مختص به خود را خواهند داشت تا ابزاری که به ارسال یا دریافت اطلاعات می پردازد، قابل تشخیص شود. این اشیاء هوشمند، قادر خواهند بود سیستم هایی را تشکیل دهند که توانایی ارتباط با یکدیگر را داشته باشند. چنین سیستم هایی توانایی های بالقوه زیادی در ایجاد تغییرات اساسی در خانه ها، محل های اجتماع، شرکتها و حتی شهرها و بخش های مختلف اقتصادی در سطوح داخلی و بین المللی برای هر کشور دارند. تحلیل گران اقتصادی، پیش بینی کرده اند که این فناوری، سهم قابل توجهی را در رشد اقتصادی دهه آینده خواهد داشت. بخش هایی که در آینده، خواه ناخواه متاثر از این فناوری خواهند بود، عبارت اند از: کشاورزی، انرژی، مدیریت دولتی، بهداشت و درمان، تولید و صنعت و حمل و نقل. در عین حال بزرگترین چالشی که در این رابطه ایجاد شده است، تامین امنیت این دستگاه ها می باشد. این موضوع سبب برنامه ریزی هر چه بیشتر شرکت های اینترنتی شده تا خدمات جدید خود را در این راستا گسترش دهند. در این مقاله روش های تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء و چالش های امنیتی اینترنت اشیاء مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ECMECONF02_021. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/902814/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:ملاجان، مهدی و گلدار، علی و زاغری، نیره،1398،بررسی عملکرد سیستم تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء و چالش های امنیتی آن،Second National Conference on Applied Research in Electrical, Computer and Medical Engineering،Shirvan،https://civilica.com/doc/902814
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساختمان هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء
- امنیت اینترنت اشیاء
- ارائه یک روش ترکیبی جهت تشخیص نفوذ حملات DDOS در اینترنت اشیاء
- اینترنت اشیاء مفاهیم و چالش ها
- مروری بر مسئله امنیت در اینترنت اشیاء
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- شناسایی سرطان رحم با ترکیب درخت تصمیم و الگوریتم ژنتیک
- Provide a method for approximation of the differential equation using computational intelligence
- تشخیص امضای آکوستیک شناورهای دریایی با یادگیری عمیق
- تشخیص حمله صرع از روی سیگنال های EEG بااستفاده از روش یادگیری فعال فازی
- یادگیری نیمه نظارتی با استفاده از دانشجویان نویزدار
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ملاحظات به کارگیری تصمیم گیری خودکار و هوش مصنوعی در دولت و پارلمان
- درآمدی بر حکمرانی هوش مصنوعی خلاصه راهبردی از: Allan Dafoe, AI Governance: A research agenda , Oxford university, ۲۰۱۸
- هوش مصنوعی در جهان (۶) امارات متحده عربی
- تاملات عقلانی در هوش مصنوعی
- هوش مصنوعی در جهان (۵) (جمهوری هند)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.