CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی عوامل برنامه ریزی شده بر سیستم ارزیابی عملکرد در صنعت فولاد با استفاده از روش های ترکیبی تحلیل پوششی داده و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شرکت جهان فولاد غرب)

عنوان مقاله: بررسی عوامل برنامه ریزی شده بر سیستم ارزیابی عملکرد در صنعت فولاد با استفاده از روش های ترکیبی تحلیل پوششی داده و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شرکت جهان فولاد غرب)
شناسه ملی مقاله: MECCONF02_024
منتشر شده در دومین همایش بین المللی مهندسی مکانیک، صنایع و هوافضا در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

شکیبا امیری - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه
سیامک آزادی - عضو هیئت علمی و مدیر گروه پژوهشی مدیریت راهبردی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه

خلاصه مقاله:
این پژوهش با هدف بهینه سازی عوامل برنامه ریزی شده بر سیستم ارزیابی عملکرد در صنعت فولاد شکل گرفت است و در این مسیر از ترکیب یکپارچه ی فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و تحلیل پوششی دادها استفاده کرده است. در این تحقیق مورد مطالعه 14 شرکت زیر مجموعه شرکت جهان فولاد غرب می باشد که فعالیت های آنان شامل بخش گسترده ای اقدامات مرتبط به زنجیره تامین فرآیند تولید فولاد می باشد. بر مبنای مدل چارنز، کوپر و رودز، مدل توسعه یافته کاراترین تصمیم گیرنده تعریف و تکمیل گردید. تجزیه و تحلیل داده ها در دو فاز متوالی رخ داد که فاز نخست روش AHP برای شناسایی وزن ورودی و خروجی ها بکار گرفته شد و در فاز دوم کارایی شرکت های زیرمجموعه شرکت جهان فولاد غرب توسط تکنیک تحلیل پوششی داده ها و به کمک نرم افزار پژوهش عملیاتی Lingo اندازه گیری شد. بر اساس مدل کاراترین شرکت شماره شش با بیشترین کارایی ممتاز برگزیده شد و بدترین شرکت نیز شرکت شماره سیزده تعیین شد. اما در این میان با ارزیابی صورت گرفته در وزن خروجی ها که به کمک تحلیل فرآیند سلسله مراتبی صورت گرفت، دو خروجی میلگرد و شمشال از اولویت برخوردار بودند و چرایی آن را در بازار جذاب این محصولات می توان یافت که بر این عقیده هستیم که باید با حفظ تعادل در تنوع محصولات برآورد اقتصادی سود حداکثری با تمرکز بر این دو محصول حتما رخ دهد. اما مجددا باید به این مهم اشاره نمود که نیروی انسانی دارای اولویت بسیار مهمی در سرنوشت واحدهای تولیدی در این صنعت هستند که تاکید بر مفاهیم مدیریت منابع انسانی حائز اهمیت است.

کلمات کلیدی:
مدیریت ریسک، چابکی، زنجیره تامین، تصمیم گیری چند معیاره

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/903207/