Year: 1397
COI: AEFSJ03_180
Language: PersianView: 156
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
یکی از تکنیکهای بسته بندی فعال جاذبها می باشند در این حالت مواد افزودنی فعال در مقابل تغییرات محیطی ایجاد شده در بسته بندی محصولات از خود واکنش نشان می دهند. اکسیژن یکی از عوامل اصلی فساد در صنعت مواد غذایی است که از طریق اکسید کردن موادغذایی حساس به اکسیژن اثر نامطلوبی بر روی خصوصیات تغذیه ای و ظاهری آن ها ایجاد می کند. از این رو افزایش ایمنی و ایجاد مقبولیت از دیدگاه مشتری نسبت به مواد غذایی حساس به اکسیژن نیازمند یک مانع برای حفاظت از آن ها در برابر اکسیداسیون است. در سال های اخیر بسته بندی جاذب اکسیژن به عنوان یک بسته بندی فعال به منظور جلوگیری از واکنش اکسیژن با مواد غذایی ایفای نقش می کند. این جاذب ها بر اساس مکانیسم های مختلف با این گاز وارد واکنش شده و با بیرون راندن آن باعث حفظ تمام خصوصیات مواد غذایی مانند عطر، طعم، رنگ و ارزش تغذیه ای می شود؛ همچنین ایمنی و عمر ماندگاری موادغذایی را از زمان تولید تا مصرف افزایش داده و مانع کاهش کیفیت موادغذایی می شوند. جاذب های اکسیژن متناسب با نوع موادغذایی انتخاب شده و در داخل بسته بندی های موادغذایی استفاده می شوند. در مقاله حاضر کاربرد و انواع جاذب های اکسیژن و مکانیسم عمل جاذبها در بسته بندی مواد غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
Keywords:
اکسیژن، بسته بندی، جاذب، عطر و طعم، عمر ماندگاری
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/906630/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، سیده فاطمه و حجت الاسلامی، محمد و احمدی، سیده خدیجه،1397،جاذب های اکسیژن: رهیافتی نوین در بسته بندی فعال مواد غذایی،دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی،جیرفت،،،https://civilica.com/doc/906630
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، احمدی، سیده فاطمه؛ محمد حجت الاسلامی و سیده خدیجه احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، احمدی؛ حجت الاسلامی و احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- استفاده ازمکمل یُد در جیره دام های نشخوارکننده برای تولید شیر غنی شده با یُد: مقاله مروری
- تأثیر خاکپوش های زیستی در کنترل علف های هرز بوم نظام های کشاورزی پایدار
- نقش ویتامین B12 در متابولیسم و سلامت انسان و دام و افزایش غلظت آن در محصولات دامی با استفاده از مکمل های کبالت جیره: مقاله مروری
- تاثیر تغذیه با سطوح مازاد مکمل آلی سلنیوم بر غلظت برخی از مواد معدنی خون بره های نر کرمانی
- ارزیابی تولید محصولات دست ورزی شده ژنتیکی بر امنیت غذایی و آسیبهای بوم نظام های کشاورزی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.