Year: 1398
COI: CECI01_053
Language: PersianView: 372
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
اینترنت اشیاء IoT به دستگاه های فیزیکی اشاره دارد که اینترنت، تجهیزات الکترونیکی، نرم افزار، حسگرها، محرک ها و اتصال شبکه در آنها تعبیه شده است. این شامل بسیاری از سیستم های مختلف است، به عنوان مثال، مراقبت های بهداشتی، سلامتی، خانه هوشمند، ساختمان، کنتورهای هوشمند، و غیره. معماری فوق مبتنی بر اینترنت، پروتکل های ارتباطی مبتنی بر IP ، و فن آوری ها، باعث تسهیل تبادل سرویس های هوشمند بر روی کانال های نا امن می شوند، بنابراین موضوع اصلی، امنیت و حفظ حریم خصوصی ذینفع است. در این مقاله، فناوری ها، رویکردها و مدل های فعلی IoT مورد بررسی قرار گرفته و شکاف امنیتی و تجاوز به حریم خصصوصی در فن آوری های ارتباطی موجود، رابطه ای برنامه های کاربردی وامنیت داده ها کشف می شود، بنابراین، بررسی و درک نحوه ارزیابی این چالش های امنیتی و حریم خصوصی می تواند توسعه بنیادین در زمینه علم و فناوری به منظور دستیابی به فناوری های به شدت گسترده و امن اینترنت اشیا و رایانش ابری فراهم کند بنابراین به طور کلی در این مقاله، ابتدا به توصیف اینترنت اشیاء می پردازیم و سپس امنیت و حریم خصوصی در اینترنت اشیا را تشریح کرده و نهایتا روش های بهبود امنیت در اینترنت اشیا را ارائه می کنیم .
Keywords:
اينترنت اشياء، شبكه هاي حسگر بي سيم، امنيت، حريم خصوصي، اعتماد
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/912918/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میری، احسان،1398،مروری بر مسئله امنیت در اینترنت اشیاء،نخستین کنفرانس تدبیر علوم کامپیوتر، مهندسی برق، ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در جهان اسلام،مشهد،،،https://civilica.com/doc/912918
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، میری، احسان؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، میری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- امنیت اینترنت اشیاء
- اینترنت اشیاء مفاهیم و چالش ها
- بررسی عملکرد سیستم تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء و چالش های امنیتی آن
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- کاربردها و چالش های مورد بحث در اینترنت اشیا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.