CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی طرح واکنش شرایط اضطراری جهت مدیریت بحران در شرکت مس منطقه ای کرمان با استفاده از مولفه های اطلاع رسانی، هشدار و خدمات اضطراری (مطالعه موردی : کارخانه لیچینگ مس سرچشمه)

عنوان مقاله: ارزیابی طرح واکنش شرایط اضطراری جهت مدیریت بحران در شرکت مس منطقه ای کرمان با استفاده از مولفه های اطلاع رسانی، هشدار و خدمات اضطراری (مطالعه موردی : کارخانه لیچینگ مس سرچشمه)
شناسه ملی مقاله: MAES02_027
منتشر شده در دومین همایش تدبیر مدیریت،حسابداری و اقتصاد در توسعه پایدار در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

مصطفی زیدآبادی نژاد - دانشگاه تهران، دانشکده محیط زیست، گروه HSE، تهران، ایران
سعید گیوه چی - استادیار، دانشگاه تهران

خلاصه مقاله:
با توجه به اینکه حوادث در صنایع دارای جلوه خطرناکی بوده و باعث خسارات عمده به محیط زیست، تجهیزات و نفرات می شوند، طرح واکنش در شرایط اضطراری به عنوان برون رفتی از این خسارات می باشد. هدف این پژوهش ارزیابی مولفه های اطلاع رسانی، هشدار و خدمات اضطراری در طرح واکنش شرایط اضطراری شرکت مس منطقه ای کرمان (مطالعه موردی : کارخانه لیچینگ مس سرچشمه) می باشد. جهت ارائه اطلاعات بومی شده و دقیق، پرسش نامه ای طراحی شده و نظر کلیه خبرگان امر جمع آوری شد. این اطلاعات با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای در نرم افزار SPSS مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد، مقدار آماره کای اسکور برای مولفه اطلاع رسانی، هشدار و خدمات اضطراری معادل 114/5 می باشد که با توجه به درجه آزادی 4 از لحاظ آماری معنی دار می باشد (p<0.05). بنابراین می توان نتیجه گرفت بین گزینه های طیف پاسخگویی در مولفه اطلاع رسانی، هشدار و خدمات اضطراری اختلاف معنی دار وجود دارد و بیشترین نظر در زمینه این مولفه بی نظر و کمترین پاسخ نیز کاملا مخالف بوده است. به عبارتی از نظر پاسخگویان اطلاع رسانی، هشدار و خدمات اضطراری در کارخانه لیچینگ مس سرچشمه در حالت کلی در وضعیت مناسبی قرار دارد و از حد متوسط بالاتر است.

کلمات کلیدی:
اطلاع رسانی، هشدار، خدمات اضطراری، طرح واکنش شرایط اضطراری، صنعت مس

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/913199/