ارایه چارچوبی برای مدل سازی وارزیابی کامپیوتری ورزشکاران براساس شاخص های جسمانی وروانی برای ایجاد سیستم های خبره کمک مربی به کمک شبکه عصبی مصنوعی (مطالعه موردی ورزش فوتبال)
عنوان مقاله: ارایه چارچوبی برای مدل سازی وارزیابی کامپیوتری ورزشکاران براساس شاخص های جسمانی وروانی برای ایجاد سیستم های خبره کمک مربی به کمک شبکه عصبی مصنوعی (مطالعه موردی ورزش فوتبال)
شناسه ملی مقاله: ICIRES03_070
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم مهندسی در سال 1398
شناسه ملی مقاله: ICIRES03_070
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم مهندسی در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:
یاسر اکبری
شیرین تاجمیر
خلاصه مقاله:
یاسر اکبری
شیرین تاجمیر
پیشرفت الکترونیکی، قرن بیست و یکم را به صورت عصر جهش تکنولوژی کامپیوتر درآورده است. توسعه و به کار گرفتن تکنولوژی ریزکامپیوترها تاثیر مهمی در زندگی استادان، دانشجویان و مربیان در تمام رشته ها به خصوص در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی گذاشته است. آنچه در این مجال مورد بررسی قرار می گیرد استفاده از برنامه های کامپیوتری در زمینه علوم ورزشی (مطالعه موردی ورزش فوتبال) است. این تحقیق به دنبال ارائه مدلی است برای کمک به مربیان ورزشی به خصوص فوتبال در جهت تصمیم گیری بهتر برای انتخاب بازیکن در پست های مختلف بر اساس اندازه گیری شاخص های روانی و جسمانی با استفاده از داده کاوی Data Mining و شبکه های عصبی مصنوعی Artificial Neural Network –ANN بطوریکه مربیان بتوانند بهترین تصمیم را برای انتخاب و استعدادیابی بازیکنان بگیرند. داده های این تحقق از طریق برخی آزمون های آمادگی روانی همچون آزمون بین المللی OMSAT و آزمون های آمادگی جسمانی معتبر جمع آوری گردیده است. این آزمونها از روایی و پایایی مناسبی با توجه به سابقه استفاده آنها در مکان های مختلف برخوردار می باشند. سیستم پیشنهادی پس از طراحی و ساخت شبیه ساز این قابلیت را دارد که مربیان فوتبال را در امر انتخاب بازیکن مناسب یاری دهد و به عنوان یک سیستم خبره Expert System در حوزه ورزش بکار گرفته شود. علاوه براین پیشنهاداتی در زمینه جمع آوری اطلاعات به صورت الکترنیکی ارائه گردیده که باعث بهینه شدن و صحت داده جمع آوری شده می گردد. ضریب همبستگی R و نیز میانگین مربعات خطای مورد انتظار MSE، مولفه های مورد بررسی جهت میزان کارایی الگوریتمهای شبکه عصبی مصنوعی می باشند. هر چه میزان خطا به صفر نزدیک تر باشد R یا همان ضریب هبستگی به 1 نزدیک شده و در نتیجه الگوریتم از کارایی بالایی برخوردار است.
کلمات کلیدی: شبکه عصبی مصنوعی، داده کاوی، آزمون، OMSAT سیستم خبره
صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/916122/