Year: 1398
Publish place: First National Conference on Management, Ethics and Business
COI: MEBCONF01_139
Language: PersianView: 1,183
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه کسب کارهای کوچک که حاصل اندیشه های مبتنی بر خلاقیت در حوزه ی فرهنگ و هنر ایرانی _ اسلامی در بین نسل جدید اهمیت ویژه ای یافته است. توجه به وجوه هویتی کسب و کار های کوچک یکی از متغیر های قابل اهمیت در میزان رغبت و انتشار این نوع فعالیتها است. شاهنامه بایسنقری به سبب جایگاه ویژه ای که در تاریخ هنر ایران دارد، بسیار مورد توجه پژوهشگران بوده است . در این رساله با نگاهی به هنر عهد تیموری و مکتب هرات به بررسی تاریخی تصاویر بانوان در شاهنامه بایسنقری ، با هدف یافتن الگوی ایرانی – اسلامی برای مانتو مجلسی بانوان معاصر ایران می باشد . در این بین ساده سازی ، امروزی کردن و فقط الهام گرفتن از تصاویر بانوان شاهنامه بایسنقری مد نظر می باشد. برای رسیدن به این مقصود بر اساس نگاره های بانوان شاهنامه قطعات لباس و ضمایم آن را به صورت جز به جز مورد بررسی قرار گرفته است. و در نهایت به طراحی و سپس دوخت مانتو مجلسی براساس ویژگیهای پوشاک زنان شاخص در شاهنامه بایسنقری پرداخته شده است. پژوهش حاضر به روش توصیفی - تحلیلی با بررسی و مشاهده دقیق تصاویر انجام گرفته و بر مبنای مشاهده ی نگاره ها نوع پوشاک زنان شرح داده شده است.با بررسی کتاب (شاهنامه فردوسی نسخه بایسنقری) که مجموعه مینیاتورها و صفحات مذهب آن به چاپ رسیده است از 22 نگاره تنها 4 نگاره موجود است که از حضور زنان برخوردار می باشد.این نگاره ها به ترتیب قرار گرفتن در نسخه دیدار زال و رودابه و کشتن اسفندیار ارجاسب را و ملاقات اردشیر و گلنار و ملاقات یزد گرد و منذر و سپردن بهرام می باشد. در این چهار نگاره در مجموع تعداد (11) نفر زن تصویر شده است که تنها چهار زن شاخص و نامدار در سه نگاره می باشد. با تحلیل و بررسی نگاره ها منتخب پوشش زنان شباهت هایی به هم دارند که شاید دلیل آن باشد که نگارگر این سه نگاره یک هنرمند می باشد. پوشش زنان در نگاره ها همانند پوشاک زنان دوران تیموریان ، پوشیدن لایه های مختلف رنگارنگ لباس روی یکدیگر می باشد و همچنین سر پوشهای زنان به صورت چند لایه می باشد. عطف به موارد فوق توجه به زیبایی شناسی در حوزه های هنر تیموری می تواند سبب گسترش کسب های حوزه پوشاک بانوان ایرانی شود.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is MEBCONF01_139. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/918393/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:فیزابی، بهمن و هوشیار، آرتمیس و رحمان طلب، خدیجه،1398،بررسی لباس بانوان برگزیده و شاخص ترسیم شده در نگاره های شاهنامه بایسنقری، به منظور ایجاد کسب و کارهای کوچک در حوزه پوشاک،First National Conference on Management, Ethics and Business،Shiraz،https://civilica.com/doc/918393
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- خلاقیت در طراحی لباس و هنرهای دستی از طریق نقوش پارچه های دوره های ایلخانی و تیموری براساس نسخ مصور در ارتقای فرهنگ و توسعه اقتصادی
- کاربرد ارزهای دیجیتال بلاکچین در حسابداری حسابرسی
- طراحی مانتو برای دختران نوجوان شهر یزد بر اساس شرایط فرهنگی و اقلیمی با بهره گیری از لباسها و المانهای تمدن هخامشی
- بررسی تاثیر جنس لباس ورزشی بر راحتی ورزشکار در حین فعالیت
- بررسی و مقایسه اندازه های اصلی بدن و میزان گشادی الگوهای زنانه لباس اجتماع در تولیدی های تهران با الگوسازی مولر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.