Year: 1398
Publish place: Tunneling & underground spaces Engineering، Vol: 8، Issue: 1
COI: JR_TUSE-8-1_006
Language: PersianView: 686
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
پس از حفر تونل به روش سنتی، برای نگهداری موقت، از سیستم های نگه دارنده مختلفی استفاده می شود. یکی از این سیستم ها، استفاده از قاب فلزی به همراه شاتکریت است. یکی از روش های جدید در زمینه طراحی سازه های نگه دارنده موقت تونل، روش مقطع معادل است. در این روش ضریب اطمینان برای طراحان پیشنهاد نشده است. با توجه به لزوم داشتن ضریب اطمینان مناسب، در این تحقیق روشی مبتنی بر اطلاعات آماری برای تعیین آن ارائه شده است. به این منظور، با توجه به اطلاعات آماری موجود از متغیرهای تصادفی ضخامت شاتکریت و فواصل پروفیل های فولادی از یکدیگر در پروژه های واقعی، نسبت به تعیین توابع توزیع مناسب برای این متغیرها اقدام گردید. این کار با استفاده از سه روش متداول آزمون های نیکویی برازش، انجام و تابع توزیع مناسب برای این متغیرهای تصادفی تعیین شد. بر اساس پارامترهای توابع توزیع به دست آمده، نسبت به شبیه سازی و تولید نمونه های متعدد از این متغیرهای تصادفی اقدام شد. این مقادیر برای سه حالت سازه اجراشده، روش طراحی تجربی و روش طراحی مقطع معادل به دست آمد و بر اساس آنالیز مونت کارلو، تحلیل قابلیت اعتماد چنین سازه ای انجام گردید. نتایج به دست آمده بیانگر این موضوع است که باید اثر خطای ساخت در ضریب اطمینان لحاظ شود. برای روش مقطع معادل نشان داده شد که در این روش، برای رسیدن به احتمال معینی از خرابی، باید از چه ضریب اطمینانی استفاده کرد.
Keywords:
نگه دارنده موقت تونل , تحلیل قابلیت اعتماد , مقطع معادل , تابع چگالی احتمال , آنالیز مونت کارلو , ضریب اطمینان
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_TUSE-8-1_006. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/928588/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:باسلیقه، فرنوش و کیهانی، علی،1398،تعیین ضریب اطمینان برای طراحی سیستم نگه دارنده موقت تونل ها با استفاده از تحلیل قابلیت اعتماد،https://civilica.com/doc/928588
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.