بررسی میزان آمادگی بیمارستانهای منتخب استان البرز در برابر حوادث ترافیکی با مصدومین انبوه

Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 571

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICHED09_147

تاریخ نمایه سازی: 30 شهریور 1398

Abstract:

زمینه و هدف: بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی جزء اولین واحدهایی هستند که در شرایط بحرانی، خدمات بهداشتی- درمانی ارائه مینمایند. ارائه خدمات بهداشتی - درمانی بهینه و به موقع، میتواند در کاهش مرگومیر و نجات مصدومان نقش حیاتی و تعیین کننده ای داشته باشد، ازاینرو این مطالعه با هدف بررسی میزان آمادگی بیمارستانهای منتخب استان البرز در برابر حوادث ترافیکی با مصدومین انبوه انجام شد.روش کار:پژوهش حاضر به روش توصیفی - تحلیلی از نوع مقطعی در سه مرحله شامل مرور متون، ابزارسازی، ارزیابی میزان آمادگی بیمارستانهای منتخب استان البرز در برابر حوادث ترافیکی با مصدومین انبوه و تحلیل داده ها در سال 1396 انجام شد.یافته ها: میانگین میزان آمادگی در بیمارستان A,B,C به ترتیب %11.76 و %55 و %56.22 بود. آمادگی کلی این سه مرکز در سطح استان %44.62 بود که در سطح آمادگی خوب قرار داشتند. بیشترین و کمترین آمادگی به ترتیب مربوط به بعد زیرساختها و تجهیزات پزشکی با )33.82( امتیاز و آموزش و تمرین با )33.33( امتیاز بود.نتیجه گیری: بر اساس یافته ها به دست آمده در این پژوهش مشخص شد که میزان آمادگی در بیمارستانهای استان البرز در سطح خوبی قرار دارد و نیاز که مسئولین ارشد بیمارستانها در برنامه استراتژیک و برنامه عملیاتی سالیانه نسبت به برگزاری منظم کمیته های مدیریت خطر حوادث و بلایا، برگزاری آموزش و مانورها توجه ویژه نموده و برنامه ریزی به منظور بررسی دوره ای برنامه های مدیریت خطر حوادث و بلایا بیمارستان داشته باشند.

Authors

ساناز سهرابی زاده

دکتری تخصصی سلامت در بلایا و فوریتها، استادیار، گروه سامت در بلایا و فوریتها، دانشکده بهداشت و ایمنی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی، تهران، ایران.

زهرا اسکندری

دانشجوی دکتری تخصصی سلامت در بلایا و فوریتها، دانشکده بهداشت و ایمنی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، تهران، ایران

حمید صفرپور

دانشجوی دکتری سلامت در بلایا و فوریتها، دانشکده بهداشت و ایمنی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی، تهران، ایران.

شیوا یوسفیان

دانشجوی دکتری سلامت در بلایا و فوریتها، دانشکده بهداشت و ایمنی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی، تهران، ایران.