Year: 1397
COI: CSUMSMED05_330
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
مقدمه : با ورود به عصر فناوری اطلاعات، تغییرات عمده ای در حوزه آموزش ایجاد شده است. یکی از مهم ترین دستاوردهای این عصر، آموزش مجازی می باشد که موجب ایجاد تحول شگرف در نظام آموزشی شده است. هم اکنون محور توسعه آموزش های الکترونیکی در اکثر کشورهای جهان، آموزش های مجازی می باشد. تکنولوژی واقعیت مجازی VR (Virtual Reality) محدوده وسیعی از حوزه ها را دربر می گیرد که این موضوع در حوزه ی پزشکی با توجه به حساسیت آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در دانشگاه های پیشرو جهان کاربرد واقعیت مجازی در حیطه های مختلف آموزش پزشکی رو به افزایش است.روش تحقیق: مطالعه حاضر که به روش مروری انجام شده است، تمامی مطالعات مرتبط با نقش ، جایگاه و تکنیک های واقعیت مجازی در آموزش پزشکی، در پایگاه های اطلاعاتی معتبر Scopus, Google Scholar, Web of Science, SID, Magiran , Pubmed جستجو شدند.یافته ها: یافته ها نشان داد به طورکلی واقعیت مجازی در حیطه آموزش پزشکی دارای دو نوع کاربرد است : 1-ابزار تعاملی؛ 2 –شبیه سازی . استفاده از شبیه سازی در سال های اخیر در آموزش پزشکی رواج زیادی پیداکرده است و نتایج تحقیقات مختلف تاثیر مثبت استفاده از شبیه سازی برافزایش دانش، نگرش، مهارت های ارتباطی، توانایی تشخیص مشکلات بیماران، تفکر انتقادی، اعتماد به نفس، یادگیری تجربی و خودمحور و هم چنین کاهش فشار و اضطراب فراگیران در هنگام مواجهه با محیط های بالینی را تایید کرده اند در عین حال دسترسی به محتوا و هزینه ی پردازش اطلاعات تنها محدودیت های موجود در واقعیت مجازی هستند که تا حدودی مانع تجربه های نزدیک به واقعیت می شوند.نتیجه گیری : با توجه به اهمیت استفاده از فناوری های نوین آموزشی به خصوص در حوزه آموزش پزشکی و سلامت، واقعیت مجازی می تواند محیط های یاددهی- یادگیری جدیدی را خلق نماید. فرایند آموزش را به فرایندی زنده، پویا و جذاب تبدیل می کند، سرعت یادگیری را افزایش می دهد ونیز باعث کاهش هزینه های سنتی می گردد.
Keywords:
واقعيت مجازي، آموزش مجازي، آموزش پزشكي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/933820/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ساجدی، رقیه،1397،کاربرد واقعیت مجازی در آموزش پزشکی،پنجمین همایش پژوهشی سالیانه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان،سمنان،،،https://civilica.com/doc/933820
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ساجدی، رقیه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، ساجدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 793
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- The Effect of Pillbox Use on Medication Adherence Among Elderly Patients: A Randomized Controlled Trial
- Hematological Changes, Serum Interferon Gamma and Interleukin-۴ Alterations in Normal Pregnancy and Preeclampsia
- Survey on the Causes of Road Traffic Accidents in Sulaymaniyah, Kurdistan Region, Iraq
- Adenosine A۱ Receptor Antagonist Up-regulates Casp۳ and Stimulates Apoptosis Rate in Breast Cancer Cell Line T۴۷D
- Effects of a Brief Behavioral Training Program on Sleep Quality in Older Adults With Moderate Sleep Disturbances
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.