Year: 1398
COI: ICRSIE04_181
Language: PersianView: 125
This Paper With 30 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 30 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه افراد در محیطهای آموزشی بیشتر اوقات خود را در فضای بسته و کلاسهای درس می گذرانند، این در حالی است که بخش قابل توجهی از مساله آموزش افراد در محوطه ها صورت میگیرد و همچنین بخش گستردهای از کیفیت سرزندگی و نشاط دانش آموزان و دانشجویان مربوط به محوطه میباشد.در حال حاضر علیرغم اهمیت این مساله و واضح بودن اهمیت و نقش محوطه در ارتقا کیفیت محیطهای آموزشی، توجه چندانی به این بخش از مکانهای آموزشی مانند دانشگاه ها و مدارس نمیشود. مدارس و دانشگاه ها نیز مانند سایر محیطهای در ارتباط با انسان، بر وی تاثیر گذاشته و از انسان تاثیر میپذیرند و لذا بکارگیری مواردی مانند مبلمان صحیح، استفاده از الگوهای فرهنگی و بومی، استفاده از پوشش گیاهی مناسب منطقه و موارد این چنینی، مواردی هستند که تاثیر بسزایی در افزایش روحیه و در نتیجه شادابی و سرزندگی افراد دارند. لذا با توجه به این مهم تحقیق حاضر با استفاده از روش تحلیلی-توصیفی، پیمایشی و کتابخانه ای به بررسی تاثیرات محوطه سازی بر شادابی و نشاط دانشجویان و دانشآموزان مدارس و دانشکده سما بندرعباس و تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده پرداخته و در نتیجه بیان میدارد که هر دو مراکز یاد شده فاقد ویژگیهای لازم و مناسب در راستای ارتقا کیفیت محوطه و ایجاد نشاط و سرزندگی در استفاده کننده میباشند و لذا با توجه به مطالعات صورت گرفته به ارائه پیشنهادات لازم از جمله استفاده از طراحی متناسب با ویژگیهای بومی، استفاده از تجهیزات و مبلمان مناسب، ایجاد تنوع وتوجه به نیازهای فضایی استفاده کنندگان میپردازد.
Keywords:
محوطه، مراكز آموزشي، نشاط، سرزندگي، الگوهاي فرهنگي و بومي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/936358/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عطایی، امید و محمدی، حمزه و ترکی کردکلایی، امید،1398،بررسی تطبیقی اقدامات صورت گرفته در محوطه سازی دانشکده سما و مدارس سما(بندرعباس) در راستای رفع نیازهای فضایی و محیطی دانشجویان و دانش آموزان(با تاکید بر ویژگیهای فضای باز)،چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی،،،https://civilica.com/doc/936358
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عطایی، امید؛ حمزه محمدی و امید ترکی کردکلایی)
برای بار دوم به بعد: (1398، عطایی؛ محمدی و ترکی کردکلایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه و بررسی رژیم غذایی کبوتر جنگلی ( Columba palumbus ) در دو فصل بهار و تابستان در منطقه حفاظت شده دز
- شناسایی شاخصه های موثر بر طراحی مجتمع آموزشی با رویکرد روانشناسی محیطی
- ارائه راهکارهای محرک ساز توسعه در بافت های فرسوده شهری
- هوشمند سازی ساختمان در راستای دستیابی به معماری پایدار (فن آوری مورد مطالعه ایزومکس- تراسول در ساخت خانه های پایدار)
- کاربرد فن آوری نانوفتوکاتالیست در پوسته های هوشمند ساختمانها جهت مقابله با ریزگردها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.