Year: 1397
Publish place: TECTONICS، Vol: 2، Issue: 5
COI: JR_TECT-2-5_003
Language: PersianView: 745
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
چکیده پهنه راور واقع در جنوب بلوک طبس، سرزمینی گوهای شکل است که بین دو گسل مرزی نایبند در خاور و کوهبنان در باختر محصور گشته است. نهشتههای دوران دوم خصوصا رخسارههای ژوراسیک از گسترش، تنوع و رخنمونهای مناسبی در این پهنه برخوردار هستند. بازسازی ساختاری و تطابق چینه شناسی در این سرزمین در طی مطالعات صحرایی- آزمایشگاهی، بیان میدارد که ویژگیهای چینهشناسی، ساختاری و ماگمایی توالی ژوراسیک میانی تا کرتاسه فوقانی در این منطقه، مشابه با نهشتههای درون یک سیستم ریفت قارهای در حال گذر به یک حوضه پلاتفرمی در جایگاه حاشیه غیرفعال یک اقیانوس در حال گسترش است. توالیهای رسوبی در این پهنه را میتوان در دو گروه جای داد؛ گروه اول شامل تخریبیهای سازندهای هجدک و بغمشاه، گچ و کربنات های پکتندار و ولکانیکهای بازالت آلکالن سری راور است که به عنوان توالیهای همزمان با ریفت محسوب می گردند. گروه دوم شامل مارنهای قرمزرنگ، تبخیریهای کرتاسه زیرین و کربناتهای دریایی کرتاسه فوقانی است که به عنوان چرخه رسوبی بعد از ریفت به حساب میآیند. این دو توالی با یک دگرشیبی مشخص و فعالیت آتشفشانی بازالتی در اغلب نقاط این پهنه از یکدیگر جدا میشوند. عمیق شدگی به سمت باختر نشان میدهد که محور دریای اصلی احتمالا با بستر پوسته اقیانوسی شکل گرفته در کرتاسه، میبایستی جایی در حاشیه باختری بلوک طبس باشد. افیولیتهای نائین و دهشیر- بافت ممکن است بقایایی از این حوضه اقیانوسی باشند که در موقعیت حوضه پشت کمان نئوتتیس شکل گرفتهاند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_TECT-2-5_003. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/944691/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:عدالتی منش، نرگس و باقری، ساسان و قماشی، مصطفی و بخشی محبی، محمدرضا،1397،شواهد حضور ریفت قاره ای ژوراسیک در پهنه راور، جنوب بلوک طبس،https://civilica.com/doc/944691
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- منابع فارسی ...
- آقانباتی، ع. 1383. زمین شناسی ایران. انتشارات سازمان زمین شناسی ...
- آقانباتی، ع. و حقی پور، ع.، 1357، نقشه زمین شناسی ...
- آقانباتی، ع. و سعیدی، ا.، 1390، نقشه زمین شناسی 1:250000 ...
- حاج ملاعلی، ع.، 1374. نقشه زمین شناسی 1:100000 راور، سازمان ...
- سهندی، م. و رحیمزاده، ف.، 1375. نقشه زمینشناسی 1:250000 کرمان، ...
- کاربخش راوری، ح.، 1393. منشاء کلان چینهای جنوب بلوک طبس، ...
- مهدوی، م. الف.، آقانباتی، ع.، سهیلی، م.، محجل، م.، و ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.