Year: 1398
COI: THPC02_050
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
مقدمه: آموزش پزشکی، تشخیص پزشکی و تشخیص قبل از عمل با استفاده از فن آوری های پیشرفته مانند واقعیت مجازی می تواند به طرز چشمگیری بهبود یابد. هدف از این مطالعه، بررسی واقعیت مجازی در آموزش پزشکی است.روش کار: این مطالعه به صورت مروری سیستماتیک است که در سال 1398 از پایگاه های اطلاعاتی و وب سایت های علمی معتبر شامل PubMed, Scopus, Science Direct با جستجوی پیشرفته صورت گرفته است و کلمات کلیدی آن تکنیک واقعیت مجازی، آموزش پزشکی، شبیه سازی و آموزش در ی سال های 2000 تا 2018 بوده است. مقالات مرتبط با موضوع مطالعه از طریق چک لیست PRISMA، ازنظر کیفی موردبررسی قرار گرفتند.یافته ها: تعداد 20 مقاله به زبان انگلیسی بررسی شد که تعداد 16 مقاله از آن ها باهدف مطالعه مرتبط بود. از بین 16 مقاله مرتبط، 10 مقاله استفاده از واقعیت مجازی در قالب نرم افزار و سخت افزار را موثر و بهبوددهنده فرایند آموزش دانسته اند که با موفقیت می توان از آن به عنوان یک شیوه جدید آموزشی نوآورانه در آموزش دروس پزشکی، دستیار پزشک، فیزیوتراپی و برنامه های پرستاری استفاده کرد. در 4 مقاله به چالش های پیش رو در این زمینه اشاره شده بود و تعداد 2 مقاله به معرفی و طراحی نرم افزار و سخت افزارهای آموزشی اشاره داشتند. نتایج نشان می دهد که VR درک دانشجویان از آموزش، تشخیص قبل از عمل و مشکلات سلامتی مرتبط با سن را نیز افزایش می دهد.نتیجه گیری: سامانه های واقعیت مجازی فعلی بسیار پرهزینه هستند و سودمندی آن ها در آموزش برای استفاده روتین در آموزش پزشکی بسیار محدود است.
Keywords:
واقعيت مجازي، آموزش پزشكي، شبيه سازي، آموزش
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/946042/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیرگانی نیا، مهدیه و یزدانی نژاد، حمید و زارعی، جواد و تیمانی، فاطمه،1398،استفاده از فن واقعیت مجازی در آموزش پزشکی،دومین همایش ملی فناوری اطلاعات و ارتقا سلامت،تهران،،،https://civilica.com/doc/946042
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بیرگانی نیا، مهدیه؛ حمید یزدانی نژاد و جواد زارعی و فاطمه تیمانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، بیرگانی نیا؛ یزدانی نژاد و زارعی و تیمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 2,463
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- A Comprehensive Study of Possible Crosstalk between Angiogenic and Metabolic Signaling Pathways in Cancer
- The Cytotoxic Properties and Anticancer Impacts of Zinc oxide Nanoparticles On Human Breast, MCF7 Cell Lines
- Study of the Prevalence of Chronic Diseases (Cancer, Diabetes, Heart Disease) and Its Relationship with the Elderly s Quality Of Life
- Hiroshima Black Rain Evidence Invalidates the A-Bomb Survivor Life Span Study: The Basis of the Linear No-Threshold Model
- Evaluation of Cytotoxic and Antioxidant Activities of Purified Vegetal Extracts and Its Main Pure Compounds
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.