Year: 1387
COI: JR_FEYZ-12-3_011
Language: PersianView: 200
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
سابقه و هدف: آخرین مرحله بیماری مزمن کلیوی (ESRD) نیازمند درمان جایگزین می باشد که بهترین درمان آن پیوند کلیه است. وجود دیابت قبل یا بعد از پیوند اثرات نامطلوبی بر بیمار و کلیه پیوندی دارد. این مقاله به مقایسه دقیق اثرات دیابت قبل از پیوند و دیابت بعد از پیوند (PTDM) بر عوارض و پیامدهای پیوند کلیه می پردازد. این مطالعه در شهرستان کاشان و بر روی بیمارانی که در طی سالیان 1380-1385 پیوند کلیه دریافت کرده بودند انجام گرفت.مواد و روش ها: این پژوهش به روش کوهورت تاریخی انجام شد. بیماران به سه گروه که از نظر سن و جنس و نوع بیماری زمینه ای کلیوی با هم مطابقت داشتند، تقسیم شدند. گروه نخست، بیمارانی بودند که قبل از پیوند دیابت داشتند، گروه دوم بیمارانی بودند که قبل از پیوند دیابت نداشتند، ولی پس از آن مبتلا به دیابت (PTDM) شدند و گروه سوم بیمارانی بودند که نه قبل و نه بعد از پیوند دیابت نداشتند. پرونده همه بیماران به مدت یک سال از نظر عملکرد تاخیری پیوند کلیه، رد پیوند، عفونت سیستمیک، سرطان، برگشت بیماری زمینه ای کلیه، بیماری های قلبی- عروقی و مرگ ناشی از آن بررسی شد.نتایج: تعداد کل بیماران شرکت کننده در این مطالعه 155 نفر (در هر گروه 35 نفر) بود و میانگین سنی آنها در گروه نخست، دوم، سوم به ترتیب 47، 47/3، 47/1 سال بود. میزان بروز پیامدها و عوارض نام برده در هر گروه به ترتیب 82/9، 57/1، 22/9 درصد بود. پس از یک سال، میزان حفظ کلیه پیوندی به ترتیب 68/5، 77/1، 91/4 درصد و میزان زنده ماندن بیماران به ترتیب 82/8، 88/5، 97/1 درصد بود.نتیجه گیری: در این مطالعه، شیوع PTDM تا یک سال پس از پیوند کلیه 21 درصد به دست آمد. بروز عوارض و مرگ طی این مدت پس از پیوند در گروه نخست (مبتلایان به دیابت قبل از پیوند) بیشترین و در گروه سوم (غیردیابتی) کمترین بود. لذا پیگیری دقیق بیماران پیوندی از نظر بروز PTDM و نیز توجه بیشتر به بیمارانی که قبل از پیوند دیابت دارند، از نظر کنترل قند و بروز عوارض سفارش می گردد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_FEYZ-12-3_011. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/947225/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:سلیمانی، علیرضا و میانه ساز، الهه و تمدن، محمدرضا و موسوی، سیدغلامعباس،1387،بررسی رابطه دیابت و پیامدهای پیوند کلیه،https://civilica.com/doc/947225
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- Survival Analysis of Patients With High Blood Pressure Until Acute Renal Failure in the SPRINT Study
- Epidemiological Study of Myasthenia Gravis in Patients Referring to Farshchian Hospital in Hamadan
- Internet Addiction, Prevalence, and Related Factors: A Study on Newly Arrived Students of Hormozgan University of Medical Sciences
- Manifestly Altered MicroRNAs in Poly Cystic Ovary Syndrome
- The Frequency of Cytomegalovirus and Toxoplasma Among Microcephalic and Hydrocephalic Neonates Admitted to Pediatric Hospital in Bandar Abbas
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.