Year: 1397
COI: NCPDCONF01_034
Language: PersianView: 97
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در حال حاضر هیچ روش تحلیلی جامع و عملی حتی برای پیش بینی ساده ترین جنبه های برهم کنش دینامیکی راه پله با سازه اصلی وجود ندارد، و اتفاق نظر کمی در خصوص تدابیر طراحی برا ارتباط پلکان/ سازه وجود دارد.جزئیات کمی برای اتصالات و مجموعه های سازه ای برای ایجاد مقاومت در برابر ارتعاشات لرزه ای شدید مورد آزمایش قرار گرفته است.در آیین نامه های لرزه ای فعلی آمریکا راهنمایی در خصوص انتخاب مناسب سیس تم های راه پله، طراحی آنها، یا اجرای آنها، ارائه نشده است. تنها تعداد کمی از آیین نامه های خارجی به طور مشخص به طراحی مقاوم لرزه ای ونیز به جداسازی راه پله ها اشاره می نمایند.این تحقیق به بررسی اندرکنش میان سازه با سیستم لرزه بر قاب خمشی بتنی با شکل پذیری متوسط و پلکانها به منظور سنجش میزان تاثیرگذاری پلکان های، بر نی روها و پاسخ های دینامیکی ساختمان می پردازد.برای نیل به این هدف، ساختمانی پانزده طیقه با سیستم قاب خمشی شکل پذیری متوسط مطابق با آیین نامه کشور ایران طراحی شده، سپس این ساختمان در حالت های اندرکنش سازه و پلکان و همچنین عدم اندرکنش سازه و پلکان تحت آنالیز های استاتیکی خطی معادل و دینامیکی طیفی قرار گرفته تا امکان مقایسه و تاثیرپذیری فراهم گردد. مشاهده شده است که رشته های راه پله و دیوارهای محصور کننده بر خصوصیات دینامیکی و پاسخ های لرزه ای سازه های اصلی معمولا، بصورت ناخواسته، تاثیرگذار بوده اند.در حال حاضر هیچ روش تحلیلی جامع و عملی حتی برای پیش بینی ساده ترین جنبه های برهم کنش دینامیکی راه پله با سازه اصلی وجود ندارد، و اتفاق نظر در خصوص تدابیر جداسازی پلکان و سازه اصلی وجود دارد.
Keywords:
سازه هاي ثانويه ، پلكان ، اندر كنش سازه ، جداسازي لرزه اي ، نيروهاي لرزه اي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/954497/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خضروی، عبدالناصر و سروقدمقدم، عبدالرضا و منصوری، محمدرضا،1397،عملکرد لرزه ای پلکانهای بتنی جداسازی شده از سازه اصلی،اولین کنفرانس ملی پدافند کالبدی با محوریت عمران، معماری و شهرسازی،تبریز،،،https://civilica.com/doc/954497
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خضروی، عبدالناصر؛ عبدالرضا سروقدمقدم و محمدرضا منصوری)
برای بار دوم به بعد: (1397، خضروی؛ سروقدمقدم و منصوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مولفه کنترل بودجه و رابطه آن با سیستم های اطلاعات مدیریت
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- مقایسه انتقال حرارت در مبدل پوسته لوله فیندار و بدون فین با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.