Year: 1398
COI: SRMMED22_445
Language: PersianView: 163
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
سابقه و هدف: امروزه خرید راهبردی دارو، امری حیاتی در مدیریت نظام سلامت و مدریت تامین دارو تلقی می شود. برنامه ریزان و سیاست گذاران سلامت و دارویی تاکنون توجه شایسته ای به امر اجرایی نمودن خرید راهبردی دارو ا ننموده اند. به همین منظور در این مطالعه به بررسی مزایا و معایب خرید راهبردی دارو پرداخته ایم. روش بررسی: این پژوهش از نوع دلفی بوده و در آن از دیدگاه های صاحب نظران داخل و خارج دانشگاه استفاده شده است. در مجموع از 25 نفر به عنوان صاحب نظر جهت شرکت در مطالعه دعوت به عمل آمد. انتخاب صاحب نظران با استفاده از روش پنل خبرگان صورت پذیرفت.. برای سنجش توافق از روش لیکرت استفاده شد. یافته ها: از دیدگاه صاحب نظران مهمترین مزایای خرید راهبردی شامل پایین آمدن قیمت دارو ( 59 %) ، کاهش هزینه های وزارت بهداشت ( 95 %)، ارتقاء ارائه خدمات دارو درمانی به بیماران و افزایش رضایت بیماران ( 93 %)، ایجاد مزیت نسبی برای شرکت های تولید کننده در تولید یک فرآورده خاص ( 90 %) ارتقاء کیفیت داروهای مصرفی پایش وضعیت موجودی ( 86 %)، بهبود شرایط ذخیره و انبار دارو ( 81 %) و تولید آمارهای دقیق و قابل اعتماد از نحوه مصرف داروها در بخش دولتی ( 75 %) می با شند. مهم ترین نقاط ضعف خرید از نظر صاحب نظران راهبردی داروها شامل: بروز سنگ اندازی شرکت های بازنده در مناقصه دراجرای طرح ( 98 %)، سنگ اندازی برخی مسئولین خرید دارویی بیمارستان ها ( 90 %) و عدم توانایی شرکت تولید کننده، وارد کننده و یا توزیع کننده برنده در مناقصه در توزیع مناسب و به موقع دارو ( 79 %) می باشند.نتیجه گیری: مزایای اجرای خرید راهبردی دارو بیشتر از معایب آن می باشد. بطور کلی خریر راهبردی دارو منجر به اقتصادی تر شدن زنجیره تامین دارو از طریق کاهش ذخیره و استوک دارو در بخش و بیمارستان ها، افزایش توان قدرت چانه زنی در خریدها و افزایش درصد تخفیفات دارویی خواهد شد. همچنین اجرای آن از اعمال سلیقه های متفاوت، غیرعلمی و منافع محور غیرسازمانی در مراکز بیمارستانی مختلف پیشگیری نموده است.
Keywords:
خريد راهبردي، دارو، روش دلفي، خبرگان
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/956560/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قلعه نویی، مریم و نیک فر، شکوفه،1398،مزایا و معایب خرید راهبردی دارو توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،دومین کنگره سالیانه کشوری دانشجویی طبری و بیست و دومین کنگره سالیانه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران،ساری،،،https://civilica.com/doc/956560
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، قلعه نویی، مریم؛ شکوفه نیک فر)
برای بار دوم به بعد: (1398، قلعه نویی؛ نیک فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- تاثیر شبکه های مجازی بر روی میسان افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبیرستانی
- بررسی نقش هورمون کنادوتروپین و عملکرد ژن های موثر در مراحل تکوین لقاح آزمایشگاهی
- مقایسه ی روش آموزشی مساله محور با روش استاد محور در تدریس درس (ایمنی در صنعت گروه مهندسی بهداشت حرفه ای)
- تاثیر آموزش کاهش استرس مبتنی بر ذهن آگاهی بر کاهش فرسودگی تحصیلی و افزایش بهزیستی تحصیلی دانشجویان
- بررسی اثربخشی معنویت درمانی بر تاب آوری زنان مبتلا به لوپوس اریتماتوز سیستمیک
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.