Year: 1398
COI: ICCNRT02_068
Language: PersianView: 153
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه استفاده از بیوراکتورهای غشایی و دیگر روش های غشایی نوین به عنوان راه کاری جدید برای جلوگیری از برداشت بی رویه از آب های تازه، نظیر آب های جاری و زیرزمینی مطرح شده است. کشور ما نیز در اقلیمی خشک و نیمه خشک واقع شده است، لذا به نظر می رسد با توجه به رشد جمعیت، صنعت و کشاورزی، کشور ایران نیز در آینده با مشکل تامین آب روبرو خواهد شد که این خود لزوم تصفیه پساب های صنعتی به منظور استفاده مجدد از آب تصفیه شده را می طلبد. تصفیه ترکیبات آروماتیک ازجمله بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن ها که در پساب بعضی صنایع اعم از صنایع پتروشیمی حضور دارند به دلیل سمیت و فراریت دشوار می باشد. علاوه بر این، تصفیه پساب صنایع پتروشیمی با چالش های زیست محیطی فراوانی مواجه است؛ چراکه محصولات جانبی تولیدشده در آن می توانند سلامت محیط زیست را به خطر بی اندازند. در سال های اخیر با توجه به اهمیت تصفیه پساب های صنعتی، روش تصفیه بیولوژیکی به عنوان یک روش کارآمد و مقرون به صرفه بسیار موردتوجه قرارگرفته است. در این مطالعه آزمایشگاهی تصفیه پساب واحد آروماتیک یکی از مجتمعهای پتروشیمی ایران با استفاده از فناوری بیوراکتورغشایی، در یک سیستم پایلوت موردبررسی قرارگرفته است.
Keywords:
تصفیه پساب، ترکیبات آروماتیک، بیوراکتور غشایی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/969308/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، زهره و حقیقی اصل، علی و احمدپور، امین،1398،بهینه سازی تصفیه پساب صنایع پتروشیمی با استفاده از سیستم غشائی،دومین کنگره ملی شیمی و نانو شیمی از پژوهش تا فناوری،تهران،،،https://civilica.com/doc/969308
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، محمدی، زهره؛ علی حقیقی اصل و امین احمدپور)
برای بار دوم به بعد: (1398، محمدی؛ حقیقی اصل و احمدپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چشم انداز کاربرد DME بجای CNG به عنوان حامل انرژی گاز طبیعی
- استفاده از غشای سرامیکی ورق ورق در تصفیه فاضلاب خانگی انعقاد با فیلتراسیون مستقیم
- شبیه سازی عددی رژیم جریان حاکم بر تبخیرکننده های لوله عمودی با هدف تصفیه پساب صنعتی
- بررسی تولید و فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز د رتعدادی از باکتری های باسیلوس جدا شده از ایران
- طراحی هندسی پروفیل واگرا نازل و شبیه سازی عددی جریان داخلی 2 بعدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- برنامه احداث یك واحد LNG در جزیره قشم
- مدل مالی BOT جهت "توسعه دهنده" هاب نفت، گاز و پتروشیمی منطقه آزاد قشم
- خواص نوری و چسبندگی پوشش های آلی- معدنی نانوكامپوزیتی پلیمری بر پایه GPTMS/TEOS دارای نانوذرات ITO
- Study of the Effect of Feed Phase on the Transport of Calcium through Bulk Liquid Membrane
- Quantum mechanical study on the inhibition mechanism of carbonic anhydrase biocatalyst in the presence of coumarin inhibitors
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.