Year: 1398
COI: CHRC01_040
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
مقدمه و هدف یکی از انگیزه های توسعه استفاده از پرینتر سه بعدی در حوزه مراقبت های بهداشتی، پزشکی شخصی شده است. به طوری که از روشهای جدید برای مدیریت بهتر سلامت بیماران و درمان های هدفمند برای دستیابی به بهترین نتایج استفاده می کند. پژوهش ها نشان دادهاند که چاپ سه بعدی برای آموزش بیمار ، آموزش متخصصان مراقبت های بهداشتی ، برنامه ریزی پروسیجر ها و تولید پروتز ایمپلنت ودر آینده در حوزه مهندسی بافت نوید بخش خواهد بود.مواد و روش ها مطالعه حاضر با جستجو به صورت مروری در متون موجود پایگاه های اطلاعاتی فارسی و انگلیسی شاملScienceDirect ، Elsevier ,Magiran ، Google Scholar ، Pubmed مربوط به سالهای 2012 تا 2019 و با استفاده از کلید واژههای پرینتر سه بعدی- آموزش پزشکی -آموزش به بیمار انجام شد. در این مطالعه نقش پرینتر سه بعدی در آموزش پزشکی و اموزش بیمارمورد مطالعه قرار گرفت.یافته ها مدل های چاپ سه بعدی کمک موثری در درک بیمار از بیماری خود هستند. تصور بر این است که در بیماری های پیچیده ، ماکت هایی ازمنطقه مورد نظرکه بیماران بتوانند آن را ببینند و لمس کنند، به درک مکان های نسبی ساختارهای آناتومیک ، مناطق ناهنجاری ها، میزانغیرطبیعی بودن آنها و درمان های پیشنهادی ، کمک می کند.نتیجه گیری چاپ سه بعدی تقریبا در تمام جنبه های پزشکی نفوذ یافته وحتی قبل از شروع درمان با بهبود آموزش و ارتباط شروع میشود. مزایای چاپ سه بعدی شامل نتایج قابل تنظیم ، طراحی سریع ، هزینه کم ، در دسترس بودن به شکل انواع مواد ، ویژگی های مکانیکیبهینه شده و کاربرد آسان در کشورهای جهان سوم است. معایب شامل خصوصیات مکانیکی تغییر یافته ، عملکرد ناشناخته در داخل بدن،نگرانی در مورد صحت ابعادی و عدم اطمینان در مورد استریل بودن ابزارهای فلزی است .داده های طولانی مدت در مورد این فرآیند هنوزدر دسترس نیست.
Keywords:
پرينتر سه بعدي، آموزش پزشكي، آموزش به بيمار
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/977695/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مقدم، شادی و صالحی، نگار و سیف، سیدامیر،1398،پرینتر سه بعدی آینده آموزش پزشکی و آموزش به بیمار،همایش ملی ارتقا سلامت فرد،خانواده و جامعه،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/977695
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، مقدم، شادی؛ نگار صالحی و سیدامیر سیف)
برای بار دوم به بعد: (1398، مقدم؛ صالحی و سیف)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- Comparison of the Effect of Inhalational Isoflurane-Nitrous Oxide Anesthesia and Intravenous Propofol-Remifentanil Anesthesia on Postoperative Pain
- Investigating Mean Length of Utterance (MLU) in Monolingual Persian Speaking Children with Autism Spectrum Disorder (ASD)
- The Effectiveness of Emotion-Focused Therapy Group on Difficulties in Emotion Regulation and Health Promoting Lifestyle in Obese Women
- بررسی شیوع رفتارهای پرخطر در دانش آموزان دوره متوسطه دوم شهرستان شادگان
- اثربخشی درمان متمرکز بر شفقت بر اجتناب تجربه ای و سلامت عمومی در بازماندگان سیل (مطالعه موردی)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.