Year: 1398
COI: THCONF02_144
Language: PersianView: 98
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
نیروگاه برق مجازی مکمل نیروگاه های برق متمرکز متداول است و این عمل را با ایجاد تامین کنندگان جدید مقیاس کوچک در جهت تشکیل سیستم های ذخیرهسازی اشتراکی انجام میدهد. یک نیروگاه برق مجازی شامل شماری از منابع تولید پراکنده و هرگونه منبع قدرتی که توانایی همکاری با یکدیگر را در یک منطقه محلی دارند، میباشد. پاسخگویی به تقاضای بار مصرف کنندگان با کمترین هزینه ممکن به عنوان هدف غایی نیروگاه مجازی توان شناخته میشود. آنچه حائز اهمیت است، حضور منابع تولید با ماهیت متناوبی و نیز عدم قطعیت تقاضای بار میباشد که چالش هایی را وارد مسئله میکند. به منظور بهره برداری صحیح از این منابع، نیازمند روشها و ابزارهای قدرتمندی هستیم تا عدم قطعیت های موجود را به درستی دربرگیرد که در این مقاله مدل بهره برداری از یک نیروگاه مجازی شامل واحدهای بادی، خورشیدی و سیستم ذخیره ساز به همراه قیود فنی ارائه شده است. بدین ترتیب مسئله بهره برداری از نیروگاه توان مجازی به عنوان مسئله ای با هدف کاهش هزینه بهرهبرداری مطرح شده و بدلیل ماهیت غیرخطی و پیچیده، این مسئله در قالب یک مسئله بهینه سازی موردتوجه قرار گرفته و با استفاده از الگوریتم های هوشمند ژنتیک و یادگیری معلم- دانش آموز مسئله حل شده است. نتایج شبیه سازی نشان از کارآمدی الگوریتم های مذکور در جهت کاهش تلفات شبکه دارند.
Keywords:
نيروگاه مجازي، انرژي هاي تجديدپذير، بهره برداري بهينه، عدم قطعيت، الگوريتم يادگيري معلم- دانش آموز
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/980248/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رنجبر فروغی، نیما و خفافی، کامران و مختارپور، احد،1398،نحوه مشارکت نیروگاه مجازی به منظور کاهش تلفات درسیستم قدرت،دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/980248
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رنجبر فروغی، نیما؛ کامران خفافی و احد مختارپور)
برای بار دوم به بعد: (1398، رنجبر فروغی؛ خفافی و مختارپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- روشی جهت تشخیص روبات های وب بر مبنای ماشین بردار پشتیبان فازی و الگوریتم PSO
- تاثیر استفاده مدیران از سیستم های اطلاعات مدیریت بر تصمیمات سازمانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی ساختاری اقتصاد شهر از منظر مدیریت شهری
- تحلیل و طراحی یك مبدل DC/DC بوست بامدارافزاینده ولتاژبرای یك سیستم تجدید پذیر
- برنامه ریزی مدیریت شهری در مهار ویروس کرونا (با تأکید بر تجربیات شهرداری مبارکه)
- بررسی و طراحی مدار تغییر سـطح ولتـاژ کـم تـوان و سـرعت بـالا بـا تکنیـک چنـد ولتاژ آستانه
- بررسی ناحیه بندی ندول های ریوی با استفاده از تکنیک شبکه عصبی در نرم افزار متلب
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.