CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تخمین عمر مفید باقیمانده تجهیزات دفاعی با استفاده از مدل مدیریت سلامت تجهیزات و پیش بینی عیوب(PHM)، (مطالعه موردی: سامانه راداری)

عنوان مقاله: تخمین عمر مفید باقیمانده تجهیزات دفاعی با استفاده از مدل مدیریت سلامت تجهیزات و پیش بینی عیوب(PHM)، (مطالعه موردی: سامانه راداری)
شناسه ملی مقاله: JR_SCMJ-18-51_001
منتشر شده در شماره 51 دوره 18 فصل در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

سعید رمضانی - دانشگاه جامع امام حسین(ع)
علیرضا معینی - دانشگاه علم و صنعت ایران

خلاصه مقاله:
تکامل سیستم های پایش تشخیص عیوب در سامانه های آفندی و پدافندی، پهباد ها، جنگنده ها و سیستم های پیچیده دیگر، می­تواند تشخیص پیشگویانه عیوب را از لحاظ فنی، مطلوب و ممکن سازد. در سال­ های اخیر، مدل مدیریت سلامت تجهیزات و پیش­بینی عیوب(PHM) با تشکیل یک پیوند قوی از علوم مهندسی، کامپیوتر و قابلیت اطمینان، به ­وجود آمده است. به همین دلیل، بیشتر رویکردهای هوشمند نگهداری وتعمیرات، در زمینه تشخیص و پیش بینی هوشمند عیوب به کارگیری شده ­اند. کشف دانش مفید در خصوص تشخیص عیوب و پیش بینی عمر تجهیزات نظامی و تعیین آمادگی تجهیزات می­ تواند بر تعیین توانایی استمرار آمادگی تجهیزات در ماموریت­ های نظامی در شرایط نبرد، موثر باشد. مسئله مهم این است که چگونه می­توان روشی برای تعیین توانایی استمرار آمادگی تجهیزات ماموریت­ های نظامی در شرایط نبرد، ارائه نمود در این مقاله با استفاده از سیستم PHM، سلامت دستگاه، جزء یا سیستم، در هر نقطه و زمانی می تواند شناخته شده و از وقوع احتمالی شکست پیشگیری کند. همچنین دستیابی به نقصان صفر امکان ­پذیر می شود. از طرف دیگر در تجهیزات و سامانه های پدافندی، از ایجاد ناگهانی خرابی در کل سامانه و از هزینه های جانی و مالی جبران­ناپذیر ناشی از بروز این مشکل جلوگیری می شود. بنابراین از اهداف این مقاله می­توان به استمرار آمادگی تجهیزات در ماموریت ­های نظامی اشاره کرد.

کلمات کلیدی:
مدیریت سلامت و پیش بینی (PHM), عمر مفید باقیمانده (RUL), استمرار آمادگی تجهیزات, پردازش داده, سیستم پشتیبان تصمیم گیری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/980952/