Year: 1398
Publish place: 18th Fluid Dynamics Conference
COI: CFD18_102
Language: PersianView: 98
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
این مطالعه بر روی پیش بینی های عددی میدان سرعت و فشار اطراف سلول سهموی استوار ا ست. همچنین مسیر حرکت ذرات را میتوان با استفاده از شبیه سازی مقاله به دست آورد. بررسی توزیع، انتشار و تجمع آلاینده های هوا (ذرات گرد و غبار) با استفاده از مدل فاز جداگانه انجام گرفته است. در این مطالعه منبع گرد و غبار بر روی سلول در نظر گرفته شده و تغییرات غلظت آن برای مدت زمان مشخصی تحت تاثیر تغییرات سرعت سیال مرجع و زاویه گام1 مشخص، مورد بررسی قرار گرفته است. به این گونه ذرات ریز مقیاس جامد آئروسل2 گفته میشود. ورودیهای مقاله سرعت باد، جنس ذرات و چگالی آن، قطر و شکل هندسی ذرات گرد و غبار و زاویه گام میباشند. این داده ها عموما از داده های هواشنا سی مراکز استانها به دست می آید. همانطور که مشخص است نشست ذرات در طول زمان منجر به افت کارآیی سلول میشود. پس باید به دنبال راهحلی بود که بتوان از تجمع3 ذرات بر روی سلول مورد نظر کاست. نتایج این محاسبه عددی ضرائب پ سا و برآ، گرادیان های سرعت و فشار و در نهایت ر سیدن به تنشهایی ا ست که به و سیله آن بتوان اثر تجمع آلاینده ها بر روی سلول سهموی مورد نظر را کمتر کرد. همچنین جریان در حالت ناپایا به وسیله گردابه های پایدار نمایش داده شده است که میتوان با توجه به آن ساختار کلی میدان در پائین دست را با بالا دست، مقایسه نمود. محاسبات مسیر4 ذرات گرد و غبار ، یک ارزیابی نسبی از نرخ رسوب دهی، جهت گیری سلول و موقعیت سطحی که انباشت گرد و غبار به احتمال زیاد اتفاق میافتد را ارائه میدهد.
Keywords:
سلول سهموی، ذرات گرد و غبار، شبیه سازی عددی، تجمع (انباشت) ذرات، دینامیک سیالات محاسباتی.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/981076/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مویدی، محمدکاظم و خشنوید، علیرضا،1398،شبیه سازی عددی الگوی جریان هوا و جابجایی ذرات گرد و غبار روی سطح مجموعه سلول های خورشیدی سهموی،هجدهمین کنفرانس دینامیک شاره ها،مشهد،،،https://civilica.com/doc/981076
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، مویدی، محمدکاظم؛ علیرضا خشنوید)
برای بار دوم به بعد: (1398، مویدی؛ خشنوید)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عوامل تأثیرگذار بر عدم استقرار سیستم های اطلاعات مدیریت mis در سازمان های دولتی
- مطالعه ی وضعیت انتشارات علمی تولید شده در حوزه ی داده کاوی در پایگاه وب آو ساینس طی سال های 1990-2014
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.