Year: 1398
Publish place: 18th Fluid Dynamics Conference
COI: CFD18_105
Language: PersianView: 91
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
دینامیک سیالات محاسباتی برای حل مسائل پیچیده مکانیک سیالات مطرح شد که فرآیند حل آنها به صورت تحلیلی قابل انجام نبود. در این پژوهش از شبیه سازی عددی مدل سه بعدی برای بررسی رفتار یک سیستم مشابه با جریان سنج الکترومغناطیسی استفاده شده تا بتوان میزان دبی عبوری را داخل لوله اندازهگیری کرد. همچنین تاثیر میدان مغناطیسی بر جریان پایین دست بررسی و تحلیل شد. در واقع فیزیک مسئله به این گونه است که برای اندازه گیری سیال تراکم ناپذیر (آب) در داخل لوله به قطر 100 میلی متر و طول 400 میلی متر مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته شد. در فاصله 200 میلی متری از ورودی جریان یک میدان مغناطیسی ایجاد شده و با عبور سیال از این میدان ولتاژ موجود القا شده که می توان این ولتاژ را اندازه گیری کرد و با استفاده از قانون فارادی مقدار سرعت و دبی سیال را محاسبه کرد. شدت به وجود آمده در مرکز لوله باعث تغییر رفتار جریان خواهد شد که این امر در این مقاله برای شدت های مختلف مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته شد. نتایج تاثیر میدان مغناطیسی در جریان قبل و بعد از القای ولتاژ نشان از آن دارد که در شدت های پایین تاثیر چندانی بر سرعت و فشار و پدیده های دیگر نمی گذارد اما با افزایش شدت سرعت سیال در پایین دست تحت تاثیر قرار گرفته و افزایش می یابد و بالعکس با افزایش شدت مقدار فشار کاهش می یابد و در شدت های خیلی بالا باعث آشفتگی جریان و ایجاد گردابه خواهد شد که همین امر در اندازه گیری سیال خطا ایجاد میکند.
Keywords:
جریان سنج الکترومغناطیسی، دینامیکسیالات محاسباتی، شدت میدان مغناطیسی، ساختار شبکه، جریان آشفته
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/981079/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مویدی، محمدکاظم و یوسفی، محسن،1398،شبیه سازی عددی مدل سه بعدی جریانسنج الکترومغناطیسی و بررسی تاثیر میدان مغناطیسی بر ساختار جریان،هجدهمین کنفرانس دینامیک شاره ها،مشهد،،،https://civilica.com/doc/981079
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، مویدی، محمدکاظم؛ محسن یوسفی)
برای بار دوم به بعد: (1398، مویدی؛ یوسفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثرات قرارگیری بافل بر انتقال حرارت و افت فشار در سمت پوسته یک مبدل حرارتی پوسته و لوله
- مروری بر امنیت و بررسی انواع حملات در اینترنت اشیا
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.