Year: 1398
COI: RCEAUD06_044
Language: PersianView: 107
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مطالعات تحلیلی بسیاری نشان می دهد که بار لغزشی میراگر، متغیر اصلی در انتخاب صحیح میراگر مناسب برای بهینه کردن پاسخ های سازه می باشد زیرا که بهینه ترین بار لغزشی منجر به حداقل پاسخ ها خواهد بود. همچنین انتخاب بار لغزشی همچنین باید تضمین نماید که پس از زلزله،سازه به موقعیت تقریبا0 ابتدایی خود باز می گردد. مطالعات همچنین نشان داده است که دامنه تغییرات تا %25 بار بهینه چندان تاثیر جدی بر پاسخ ها ندارد. آیین نامه NEHRP پیشنهاد می کند که میراگر برای تغییر مکان های ناشی از %130 زلزله ماکزیمم (MCE) طراحی شود. کلیه مهاربندها و اتصالات نیز برای مقدار %130 بار لغزشی میراگر طراحی شوند. تغییرات در بار لغزشی از مقادیر طراحی نبایستی بیش از %15 کمتر و یا بیشتر شود. لذا بهبنه سازی شرایط میراگر برای ساختمان ها نوآوری این تحقیق می باشد. در این مقاله با استفاده از مدل سازی عددی با نرم افزارSAP2000، رفتار قاب های سبک فولادی در حالت عادی و در حالت ترکیب با میراگر اصطکاکی مورد بررسی قرار گرفته و مقادیر تغییرمکانها و انرژی جذب مستهلک شده با یکدیگر مقایسه گردیدند.
Keywords:
میراگر، زلزله، قاب سبک فولادی، مدلسازی عددی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/989159/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریم زاده، روح اله و رهگذر، رضا،1398،ارزیابی و مدلسازی قاب سبک فولادی میرا شده تحت رویداد زلزله های حوزه نزدیک،ششمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/989159
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، کریم زاده، روح اله؛ رضا رهگذر)
برای بار دوم به بعد: (1398، کریم زاده؛ رهگذر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.