Year: 1398
COI: RCEAUD06_166
Language: PersianView: 145
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه استفاده از میراگرهای هیسترتیک به عنوان یکی از موثرترین ابزارهای اتلاف انرژی برای کنترل و کاهش پاسخ دینامیکی سازه ها متداول شده است. در این مقاله احتمال خرابی سازه براساس منحنی شکنندگی بررسی میگردد تا میزان آسیب پذیری آن در صورت وجود میراگرها و بدون آن ارزیابی گردد؛ بدین ترتیب که سازه خمشی با استفاده از روش های ارائه شده برای طراحی سازه های با میراگر تسلیمی طراحی میگردد و پارامترهای طرحی ابزار میراگر بدست میآید. سپس با انجام تحلیل دینامیکی فزاینده غیرخطی منحنی های ظرفیت دینامیکی آن بدست میاید. در ادامه منحنی های شکنندگی سازه در دو حالت با و بدون میراگر رسم میگردد و احتمال خرابی و فراگذشت آن به صورت منحنی بدست می اید و مقایسه میگردد. برای این منظور ابتدا قابهای خمشی فولادی در تعداد طبقات مختلف توسط نرم افزار اپن سیس به گونه ای طراحی میشود که مقاطع بدست امده تا حد امکان بهینه باشند. سپس انالیز دینامیکی غیرخطی فزاینده برروی سازه تحت 8 شتابنگاشت دور و نزدیک گسل توسط نرمافزار انجام میگیرد و با در دست داشتن منحنی ظرفیت، منحنیهای شکنندگی بر روی سازه ها، با روشهای موجود، محاسبه میشود. با مقایسه ی نتایج بین دو سیستم، اثر میراگر الحاقی، بر روی منحنی های شکنندگی قابل مشاهده است. نتایج نشان میدهد که استفاده از میراگرهای ADAS موجب بهبود عملکرد سازه ای میگردد و احتمال خرابی سازه را در زلزله های مختلف به میزان چشمگیری کاهش میدهد. همچنین افزایش سختی میراگر موجب کاهش آسیب پذیری هر چه بیشتر آن میگردد. روند کاهش آسیب پذیری سازه ها با ارتفاع آنها رابطه معکوس دارد.
Keywords:
تحليل لرزه اي، ميراگر جاري شونده، ضريب رفتار، قاب فولادي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/989281/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کوهدرق، مهدی و علی اکبری، سعید،1398،بررسی منحنی های شکنندگی قاب های فولادی مجهز به میراگر تسلیمی،ششمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/989281
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، کوهدرق، مهدی؛ سعید علی اکبری)
برای بار دوم به بعد: (1398، کوهدرق؛ علی اکبری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حکمت رنگ در معماری اسلامی
- 3D FINITE ELEMENT MODELLING OF BOND-SLIP BETWEEN REBAR AND CONCRETE IN PULL-OUT TEST
- بررسی اثرات اندرکنش خاک - پی - سازه برضریب اصلاح تقاضای عضو در دستورالعمل بهسازی لرزه ای ساختمان های موجود
- بررسی رفتار ستون تقویت شده فولادی پر شده با بتن (CFST) تحت تأثیر حرارت وپارامترهای مؤثر بر آن
- بررسی تاثیر مدلهای چسبندگی - لغزش برفاصله ی ترک درمدل شبکه ای تیربتن آرمه ای تحت خمش
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.