Year: 1398
COI: RCEAUD06_180
Language: PersianView: 279
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تغییر کاربری زمین، فرایندی است که در نتیجه پدیده های بیوفیزیکی و اقتصادی -اجتماعی شکل میگیرد و به مکان جغرافیایی، مقیاس، اندازه زمین و وضعیت فعلی کاربری زمین، ارتباط و وابستگی پیدا میکند. کار رایج مدلسازان در این حوزه، توضیح و تشریح فرایند مذکور بر اساس یکسری مفاهیم و مکانیزمهای خاص است (مانند اتوماسیون سلولی). در نتیجه، مفاهیم تغییرات کاربری زمین از یکسری اصول محوری تشکیل شده است که میتوان تصور کرد فرایندهای دنیای واقعی بر اساس این اصول عمل میکنند. در ادامه، این اصول و مفاهیم در قالب الگوریتمهایی پیاده سازی میشوند که این الگوریتم ها، مدلهای مختلف تحلیلی را شکل میدهند. در واقع، یک الگوریتم و یا یک مدل شبیه سازی، چیزی به غیر از مفاهیم و اصول محوری که در قالب قوانین محاسباتی پیاده سازی شده است، نیست.قانونگذار با هدف حفظ کاربری زمین های زراعی و باغ ها و تداوم بهره وری آنها در سال 1374 قانونی با عنوان قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تصویب رساند تا از تغییر کاربری این اراضی جلوگیری کند، اما اینکه تا چه اندازه موفق بوده باید با بهره گیری از نظرات کارشناسان و متولیان این امر و پس از بررسی و ارزیابی با زبان آمار پاسخ گفت .آنچه مسلم است، پس از تصویب این قانون شاهد گسترش حاشیه شهرهای بزرگ و تبدیل اراضی کشاورزی و باغ ها به اماکن تجاری و مسکونی هستیم. در هر صورت صرفا0 با هدف ارتقای دانش عمومی با بررسی مقررات مربوط به این امر می پردازیم .اراضی زراعی و باغ هایی که در خارج از محدوده قانونی شهرها و شهرک ها قرار گرفتند موضوع این قانون هستند و محدوده قانونی شهرها بر اساس قانون تعاریف ضوابط تقسیمات کشوری مصوب 1362 و محدوده شهرک ها بر مبنای مصوبه مراجع قانونی ذیربط صورت می گیرد. در مورد محدوده روستاها در طرح های هادی یا بهسازی روستا به محدوده ای گفته می شود که به تصویب مراجع قانونی ذیربط رسیده باشد و در روستاهای فاقد طرحهای هادی یا بهسازی محدوده مسکونی موجود در روستا ملاک است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is RCEAUD06_180. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/989295/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:خیرالدین، حمید،1398،کاربری اراضی و تاثیر مطالعه آن بر شهرسازی،Sixth National Conference on New Technologies in Civil Engineering, Architecture and Urban Planning،Tehran،https://civilica.com/doc/989295
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی اثرات زیست محیطی ساخت و ساز در بسترو حریم رودخانه جاجرود (حد فاضل اوشان- فشم- میگون)
- نگرش مدیریتی به تحقیقات در صنعت سیمان و ضرورت گریز از آن
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی اثر نوع رس بر خواص آجرهای بوکسیتی مصرفی در کورههای دوار سیمان
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.