Year: 1398
Publish place: Zanko Journal of Medical Sciences، Vol: 20، Issue: 66
COI: JR_ZANKO-20-66_007
Language: PersianView: 127
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
زمینه و هدف: خودکشی و اقدام به آن یک مشکل عمده بهداشت عمومی در سراسر جهان است وپیشگیری از آن به عنوان یک اولویت ویژه در سیستم بهداشتی و درمانی هر کشور مطرح میباشد. مطالعه حاضر به منظور تعیین توزیع فراوانی خودکشی موفق و ناموفق و عوامل مرتبط با آن در شهرستان دیواندره در طول سالهای 1388-1396 میباشد.مواد و روش کار: این مطالعه از نوع مقطعی است که به صورت توصیفی-تحلیلی انجام گرفت، جامعه مورد پژوهش کلیه موارد خودکشی و اقدام به خودکشی 585) نفر) در شهرستان دیواندره طی سالهای 1388- 1396 میباشد. داده ها توسط چک لیست های مربوطه از پرونده ی افراد استخراج گردید. اطلاعات پس از جمع آوری در نرم افزار SPSS نسخه 16 با استفاده از آزمون مجذور کای، آزمون تی تست مستقل و آنالیز واریانس تحلیل گردید. سطح معنیداری آماری، 0/05 در نظر گرفته شد.یافته ها: در مجموع سال های مورد مطالعه، 42 مورد خودکشی موفق و 543 مورد ناموفق رخ داده است. میزان کشندگی خودکشی در شهرستان، 7/18 درصد بود. شیوع خودکشی موفق در طول سالهای مطالعه در زنان شهرستان 63/11 در صدهزار نفر و در مردان شهرستان 40/26 در صدهزار نفر بود. بالاترین موارد خودکشی موفق درفصل تابستان ( 38/09 درصد)، ماه فروردین 16/7) درصد )، افراد مجرد 50) درصد) بود. بیشترین روش خودکشی حلق آویز است(76/2 درصد) که از نظرآماری معنی دار بود .(P=0.0001) بیشترین موارد خودکشی موفق و ناموفق در گروه سنی 16-25 سال با 351 مورد 64/76) درصد) رخ داده که از نظر آماری معنیدار بود .(P=0.002)نتیجه گیری: با توجه به میزان بروز بالای موارد خودکشی در شهرستان آموزش مهارتهای زندگی به جمعیت تحت پوشش (با تاکید بر گروه های در معرض خطر و سنین بلوغ) امری بسیار ضروری به نظر میرسد.
Keywords:
خودكشي، اقدام به خودكشي، اپيدميولوژي، كردستان
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/995552/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شکری، پیام و حسینی، سیدمهدی و میرزایی، منصور و قضایی، سیده پروین و کریمی، چنور و محمدجانی، سیدهیوا،1398،فراوانی خودکشی موفق و ناموفق در شهرستان دیواندره سال های 1388-1396،،،،،https://civilica.com/doc/995552
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، شکری، پیام؛ سیدمهدی حسینی و منصور میرزایی و سیده پروین قضایی و چنور کریمی و سیدهیوا محمدجانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، شکری؛ حسینی و میرزایی و قضایی و کریمی و محمدجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی تاثیر وراثت در بروز سرطان تخمدان
- بررسی عوامل خطر سرطان تخمدان غیر اپیتلیال
- بررسی شیوع افسردگی در زنان سه ماه سوم بارداری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاهی علوم پزشکی کرمان در سال 1396
- تاثیر عصاره هیدروالکلی رازیانه و کتان بر وزن بدن و ویژگی های مورفولوژی تخمدان فرزندان نسل اول موش سوری
- بررسی اثرات حفاظتی عصاره هیدرو الکلی رازیانه و کتانبر میزان ذخیره فولیکولی تخمدان فرزندان نسل اول موش سوری
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.