Year: 1398
COI: FSACONF02_012
Language: PersianView: 138
This Paper With 34 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 34 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
فن آوری میدان الکتریکی پالسی یکی از فرایندهای غیر حرارتی می باشد که در آن ماده غذایی تحت تاثیر میدان های الکتریکی پالسی با ولتاژ بالا قرار می گیرد. فن آوری PEF کاربرد وسیعی در صنایع غذایی جهت غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها و برخی از آنزیم ها ، افزایش راندمان استخراج متابولیت ها و مواد ذخیره ای سلولی ، بهبود فرایند خشک کردن و آب گیری اسمتیک را دارد و شرایط تولید و فرآوری محصولات غذایی را با حفظ کیفیت بدون تغییر ویا با حداقل تغییر ویژگی های حسی و ارگانولیپتیکی فراهم می نماید. این مقاله مروری به تاثیر میدان های الکتریکی پالسی برغشای سلول ،مکانیزم های غیر فعال سازی میکرو ارگانیسم ها، کاهش فعالیت آنزیم ها و کاربرد آن در صنایع لبنی وآب میوه وکاهش میکرو ارگانیسم های بیماری زا پرداخته است. همچنین مکانیزم عملکرد آن بر سلول های گیاهی و کاربرد آن در صنعت قند به خصوص در بخش استخراج شربت خام از چغندرقند بررسی شده است
Keywords:
فرایندهای غیر حرارتی، میدان الکتریکی پالسی ، الکتروپوراسیون، تخریب دی الکتریک
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/997391/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حجت الاسلامی، محمد و دژبخش، مازیار و مرادی زاده زواره، طیبه،1398،کاربرد تکنولوژی میدان الکتریکی پالسی درصنایع غذایی صنایع لبنی ،آب میوه و صنعت قند،دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی،،،https://civilica.com/doc/997391
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حجت الاسلامی، محمد؛ مازیار دژبخش و طیبه مرادی زاده زواره)
برای بار دوم به بعد: (1398، حجت الاسلامی؛ دژبخش و مرادی زاده زواره)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی در فرمولاسیون مواد غذایی
- مقایسه پلی ساکاریدهای تولید شده از منابع مختلف و کاربرد آنها
- تاثیر اگزوپلی ساکارید میکروبی بر رئولوژی مواد غذایی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.