Year: 1398
COI: MIDWIFE01_130
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
مقدمه: مطالعات متعدد نشان داده اند که ارتباطات نامناسب عامل اصلی آسیب به بیماران است. تخمین زده می شود که اکثر حوادث ناگوار جدی درمراقبت های سلامت،شامل سوء تفاهم درزمان تحویل بیمار بین ارائه دهندگان خدمات سلامت می باشد روش کار: این مطالعه یک مطالعه نظام مند می باشد که با بررسی متون،الگوها ومقالات علمی داخلی وخارجی مرتبط با ایمنی بیمار با تاکید برحیطه ارتباطات انجام شده است ومفاهیم مبتنی برهدف از این مقالات استخراج گردیده است. نتایج: تایج بیانگرآنست که بهره گیری از الگوهای ایمنی بیمار با تاکید برحیطه ارتباطات این الگوها می تواند استانداردهای اخلاق حرفه ای و ارتباطات را درنحوه ی تعامل با بیمار درارائه دهندگان خدمات سلامت نهادینه سازد. این الگوها شامل: الگوی مراکز بیمار محور،الگوی ارزیابی نتایج عملکرد،الگوی بیمارستان های دوستدار ایمنی؛الگوی فرهنگ ایمنی بیمار،الگوی حاکمیت بالینی،الگوی پنیر سوئیسی،الگوی عوامل انسانی ودانش خطر،الگوی چارلز وینست،الگوی حداقل اطلاعات برای ایمنی بیمار،الگوی دونابدین،چارچوب اسبار،الگوی ایمنی عملکرد،الگوی روابط بین فردی تیم مراقبت سلامت،الگوی تحلیل علل ریشه ای خطا،الگوی پیشرفت ایمنی بیمار،الگوی همبستگی تیمی والگوی عوامل انسانی وایمنی بیمار می باشند که به موضوعات مهمی همچون فرآیند تشویق وترغیب،ارتباطات متقابل،روابط بین فردی،کارتیمی،فرهنگ مراقبت از بیمار، اخلاق حرفه ای، آموزش الگوهای ارتباطی، به اشتراک گذاری کامیابی ها و ناکامی ها، یادگیری از تجربیات، تمرکز بر ارزش ها، انگیزه کمک به رهبری تیم، فرآیند تحویل بیمار، تشویق بیماران به بیان دیدگاه هایشان، استفاده از زبان مشترک و...می پردازد. نتیجه گیری: امروزه تهیه و تدوین چارچوبی استاندارد برای هرگونه ارائه خدمت یا مراقبت امری لازم و اجتناب ناپذیر است. چاچوبی استاندارد با ویژگی های فرهنگیکه می تواند خدمات مراقبت سلامت را با کیفیت مطلوب به گیرندگان خدمات ارائه نماید.
Keywords:
ارتباطات-اخلاق حرفه اي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/997799/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی ایرانی، سیدجلیل و رخشان، منیژه و ایازی، زهرا و یداللهی، مرضیه،1398،ارتباطات و اخلاق حرفه ای،همایش کشوری مامایی و سلامت زنان( به مناسبت صد سال مامایی آکادمیک در ایران)،مشهد،،،https://civilica.com/doc/997799
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حسینی ایرانی، سیدجلیل؛ منیژه رخشان و زهرا ایازی و مرضیه یداللهی)
برای بار دوم به بعد: (1398، حسینی ایرانی؛ رخشان و ایازی و یداللهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- The effect of group education on sexual knowledge and attitude of female students
- The effect of lavender essential oil aromatherapy on anxiety in pregnant women admitted to labor ward
- Knowledge, Attitudes, and Practices of Weight Control Responsibility in Iranian women
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.