بررسی اثر برخی آنتی اکسیدان ها بر استقرار و رشد ریز نمونه های دو ژنوتیپ از گردوی ایرانی (Juglans regia L در شرایط درون شیشه ای)

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,037

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI06_062

تاریخ نمایه سازی: 26 مرداد 1389

Abstract:

ترکیبات فنولی یکی از مهمترین عوامل محدود کننده در ریز ازدیادی گردو است. برای کنترل آنها از ترکیبات آنتی اکسیدانی استفاده می گردد. در این تحقیق, اثر چهار آنتی اکسیدان بر روی ریزنمونه های دو ژنوتیپ Z60 و Z63 گردو از کلکسیون ایستگاه تحقیقات گردوی تویسرکان بررسی شد. این تحقیق به صورت دو آزمایش فاکتوریل مجزا, برای هر ژنوتیپ و در قالب طرح کاملا تصادفی با 3 تکرار انجام شد. از اسید اسکوربیک, اسید سیتریک, اسید آمینه سیستئین و پلی وینیل پیرولیدین به عنوان فاکتور اول و غلظت های 20 و 40 میلی گرم در لیتر فاکتور دوم در هر تیمار بودند. محیط کشت ریزنمونه ها DKW با 0/2 میلی گرم در لیتر IBA بود. در ژنوتیب Z63 نتایج پس از شش هفته نشان داد که پلی وینیل پیرولیدین در کاهش تعداد ریزنمونه های قهوه ای شده, وزن تر و قطر کالوس تولید شده نسبت به سایر تیمار اثر معنی داری داشته در ژنوتیپ Z60 اسید آمینه سیستئین اثر معنی داری در کاهش تعداد ریز نمونه های قهوه ای شده و وزن ترر کالوس داشت. اما اثر آن روی قطر کالوس معنی دار نبود. اثر وینیل پیرولیدین در قطر کالوس های تولید شده تفاوت معنی داری با سایر تیمارها داشت. از نظر صفات مورد بررسی بین سایر تیمارها و غلظت های به کاربرده شده, در هر دو ژنوتیپ اختلاف معنی داری مشاهده نگردید.

Authors

محمدباقر یاری

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سین

منصور غلامی

دانشیاران گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

محمود اثنی عشری

دانشیاران گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

امید کرمی

مربی گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Claudot, A.C.Druel, A &Jay -Allemand, Ch.(1992)."tissue distribution of phenolic compound ...
  • Lopez, J.M.(2001). "field behavior of self rooted walnut tree of ...
  • نمایش کامل مراجع