بررسی و ارزیابی تاثیر پروفیل و شکل هندسیLA و STD تسمه زمان بندی خودرو بر تنش های اعمالی برای تسمه با جنس های مختلف بر اثر عیب جدایش دندانه از تسمه به کمک المان محدود

Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 434

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICME16_100

تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1398

Abstract:

گسیختگی دندانه و جدا شدن آن از بستر تسمه از رایج ترین عیوب در تسمه های زمان بندی است و در اغلب موارد گسیختگی و تخریب تسمه زمان بندی از این عیب آغاز می شود. بدین ترتیب با تشخیص زود هنگام این عیب می توان پیش از پارگی کامل و ناگهانی تسمه زمان بندی که آسیبهای شدیدی به موتور وارد خواهد آورد، صحت و سلامت آن را بررسی نمود. همچنین هر یک از عیوب ایجاد شده دارای ریشه های شناخته شده ای هستند. بنابراین با تشخیص نوع این عیوب، می توان به ریشه این عیوب نیز پی برد و اقدامات اصلاحی لازم برای جلوگیری از تکرار آنها را انجام داد. شکل هندسی و جنس تسمه به عنوان دو پارامتر ساخت تسمه در این تحقیق مورد توجه قرار گرفته اند. در این تحلیل به بررسی جدایش دندانه تسمه از بدنه آن تحت تاثیر فشار وارد از طرف پولی به تسمه در شکل و سطح مقطع مدلهای LA و STD و همچنین تسمه با جنسهای1CR2،HNBR و3EPDM ، برای خودروهای پراید و سمند پرداخته شده است. در این تحلیل از معیار جانسون-کوک به منظور بررسی نحوه جدایش دندانه از تسمه استفاده شده است.

Keywords:

Authors

محمد ریاحی

پروفسور، مهندسی ساخت و تولید، دانشگاه علم و صنعت

محسن روح الامین

دانشجو کارشناسی ارشد، مهندسی ساخت و تولید، دانشگاه علم و صنعت