اثر اسید سیتریک, سولفات آلومینیوم و اسید جیبرلیک روی خصوصیات پس از برداشت گل های شاخه بریدنی رز (Rosa hybrida L.)

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,222

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI06_169

تاریخ نمایه سازی: 26 مرداد 1389

Abstract:

جهت بررسی اثر اسیدسیتریک, سولفات آلومینیوم و اسید جیبرلیک روی خصوصیات پس از برداشت گل های شاخه بریدنی رز (Rosa hybrida L.) رقمگلستان آزمایشی بر اساس طرح کاملا تصادفی در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان انجام شد. گل های شاخه بریدنی درارلن های حاوی محلولهای شیمیایی شامل اسید ستریک (100,50 و 150 پی ام) سولفات آلومینیوم (200,100 و 300 پی پی ام), اسید جیبرلیک(20,10 و 30 پی پی ام) و آب مقطر به عنوان شاهد نگه داری شدند. در همه تیمارها به جز شاهد از ساکارز 3 درصد استفاده شد. گل های رز شاخه بریدنی به مدت 24 ساعت در محلول های شیمیایی قرار گرفتند و سپس بیرون آورده شدند و در آب مقطر و دمای 22 درجه سانتیگراد قرار گرفتند. در این آزمایش برخی صفات کمی و کیفی شامل طول عمر گل, وزن تر, قطر گل, شاخص کلروفیل aو b کلروفیل نهایی اندازه گیری و از لحاظ آماری آنالیز شدند. نتایج نشان داد که تمامی تیمارها از لحاظ همه صقات مورد بررسی تفاوت معنی داری دارند.(p < 0/01). اسید جیبرلیک 30 پی پی ام به همراه 3 درصد ساکارز بیشترین تاثیر را نسبت به دیگر تیمارها و شاهد در میزان عمر گل, وزن تر, شاخص کلروفیل,کلرفیل b,a و مجموع کلروفیل داشت. اسید جیبرلیک 10 پی پی ام به همراه 3 درصد ساکارز بیشترین تاثیر را روی قطر گل داشت. بین نتایج شاخص کلرفیل حاصل از کلفرفیل سنج دستی و محتوای کلرفیل حاصل از اسپکتروفتومتری همخوانی وجود داشت. با استفاده از اسید جیبرلیک 30 پی پی ام به همراه 3 درصد ساکارز طول عمر گل و وزن تر افزایش یافت و تجزیه کلرفیل کاهش یافت.

Authors

حسین امامی

دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان زینتی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان

عبدالله حاتم زاده

دانشیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان

داوود بخشی

استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • حسن‌پور اصیل، م.0 ع _ حاتم‌زاده و ف. نخعی. 1383. ...
  • De capdevile. G., L. A. Maffia. F. L. Fernando and ...
  • Emongor. V. E. 2004. effect of gibberellic acid and postharvest ...
  • Ishimura. K., M. Taguchi and R. Morikoshi. 2006. extension of ...
  • نمایش کامل مراجع