اسفند
اولین کنفرانس بین المللی علمی پژوهشی مناسبات علوم انسانی و تمدن اسلامی
صفحه اول تقویم
راهنمای دبیرخانه
کداختصاصی کنفرانس: RHIC01
حوزه های تحت پوشش: علوم اسلامی
Holders: مركز بين المللي توسعه علم،فرهنگ و عقلانيت و تحت حمایت سیویلیکا
شهر برگزاری: قم
كنفرانس بين المللي علمي-پژوهشي مناسبات علوم انساني و تمدن اسلامي، از سوي مركز بين المللي توسعه صلح، فرهنگ و عقلانيت و با همكاري دانشگاه مجازي المصطفي برگزار مي شود.
به همين مناسبت نشست خبري "كنفرانس بين المللي مناسبات علوم انساني و تمدن اسلامي" با رويكرد فقه و حقوق، فرهنگ، اقتصاد، سياست، مديريت، روانشناسي، جامعه شناسي و ... در اتاق جلسات دانشگاه مجازي المصطفي برگزار شد.
بر اساس اين گزارش، حجت السلام والمسلمين حسين عندليب، دبير علمي اين كنفرانس با اشاره به اهمييت توجه به تمدن نوين اسلامي ابراز داشت: بر اساس دغدغه هاي مد نظر مقام معظم رهبري پيرامون توليد تمدن نوين اسلامي، تعدادي از مراكز علمي و بين المللي با محوريت طلاب جوان از دو سال پيش برگزاري اين كنفرانس را برنامه ريزي كرده اند؛ چراكه پيشرفت و توسعه با نگاه به تمدن اسلامي رقم مي خورد و اگر توسعه و پشرفت با نگاه تمدني همراه نباشد، آن امور مطلوب تمدن اسلامي نخواهد بود.
وي ابراز داشت: براي رسيدن به تمدن نوين اسلامي نيازمند فكر و انديشه هستيم كه بايد زير ساخت هاي نظري آن تامين بشود و اين زير ساخت ها با علوم انساني اسلامي محقق شده و اگر اسلامي نباشد، تمدني اسلامي رقم نخواهد خورد.
دبير علمي كنفرانس بين المللي مناسبات علوم انساني و تمدن اسلامي در ادامه با اشاره به محورهاي مقالات ابراز داشت: مناسبات علم و مديريت، مناسبات جامعه شناسي، مناسبات علم و اقتصاد اسلامي، مناسبات روانشناسي ، علوم حوزوي و اسلامي علوم ميان رشته اي و... از جمله محورهاي اين كنفرانس مي باشد.
وي خاطرنشان ساخت: فراخوان مقالات در 25 اسفند ماه 94 ارائه شده كه مقالات در دو مرحله دريافت مي شوند، در ابتدا چكيده مقالات كه تا 10 مرداد ماه 95 و در ادامه اصل مقالات تا 15 مرداد ماه دريافت مي گردد؛ لذا علاقه مندان به شركت در اين كنفرانس بين المللي با مراجعه به آدرس اينترنتي www.Cihsic.com از نحوه ثبت نام و خبرهاي مربوط به آن اطلاع پيدا كنند.
حجت الاسلام عندليب با بيان مكان برگزاري اين همايش تصريح كرد: اين كنفرانس بين المللي به صورت مستقل در شهر مقدس قم، در مركز اسلامي آخن كشور آلمان و در مركز علوم ديني در شهر دلگراد صربستان برگزار مي شود.
دبير علمي اين كنفرانس بين المللي در پايان بيان داشت: دانشگاه مجازي المصطفي(ص)، مركز رشد واحد هاي فناوري علوم انساني، موسسه ترمينولوژي فقه، موسسه معارف و انديشه تمدني اسلامي، دانشگاه علمي كاربردي استانداري قم، پارك علم و فناوري قم، مركز اسلامي آخن آلمان و ... از جمله نهادهاي همكار در برگزاري اين كنفرانس مي باشند.
Status
Sponsored and Indexed by
CIVILICAWe Respect the Science
این کنفرانس تحت تایید و حمایت سیویلیکا برگزار میشود و مقالات آن در سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی نمایه و منتشر خواهد شدStatus
Dates
کنفرانسهای مرتبط
- 1 آبان 1399: کنفرانس بین المللی دین و علوم انسانی
- 20 اسفند 1399: اولین کنفرانس ملی امام رضا علیه السلام و علوم روز
- 22 بهمن 1399: اولین همایش مقاله کوتاه بررسی ابعاد اسلام هراسی و توهین به مقدسات اسلامی در عصر حاضر و تبیین راهکارهای مقابله با آن
- 5 اسفند 1399: دومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی، فقه و حقوق و علوم اجتماعی
- 15 تیر 1400: نخستین همایش بین المللی تحقیقات کاربردی در حوزه قرآن و حدیث
- 14 اسفند 1399: همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه بقاع متبرکه به قطب فرهنگی
- 30 بهمن 1399: دومین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق و پژوهش های دینی
- 30 دی 1399: دومین فراخوان مقاله کوتاه در بررسی ابعاد سند الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت با موضوع «مبانی و روش های تعلیم و تربیت اسلامی »
- 2 اردیبهشت 1399: کنگره بین المللی سیره فاطمی
- 12 بهمن 1399: همایش ملی مازندران شناسی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت