آقای Seyedmohsen Sajadi
Seyedmohsen Sajadi
معاون پژوهشی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز
فرد مهم علمی - Researcher ID: (184852)
لیست مقالات زیر به صورت خودکار بر اساس نام و نام خانوادگی از مجموعه مقالات نمایه شده در پایگاه سیویلیکا استخراج شده است و ممکن است به دلیل تشابه اسمی، دقیق نباشد.خلاصه رزومه علمی
عضو هیئت علمی رسمی قطعی گروه سازه های آبی دانشگاه شهید چمران اهواز
ایجاد صفحه تخصصی
این صفحه به صورت خودکار در سیویلیکا ایجاد شده است. اگر این صفحه متعلق به شما می باشد، لطفا از طریق بخش پشتیبانی به ما اعلام فرمایید.
دریافت فایل رزومه Seyedmohsen Sajadiسمتهای علمی و اجرایی Seyedmohsen Sajadi در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی Seyedmohsen Sajadi در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
Seyedmohsen Sajadi Conference Papers
- بررسی اثر موانع سرریز V شکل مضاعف بر روی ضریب زبری در کانال مستطیلی ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی سازه و مدیریت ساخت (1398)
- بررسی آزمایشگاهی نیروی درگ وارده از طرف جریان بر راه ماهی w-w شکل در مجاری کالورت با شیب تند ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی مهندسی عمران،معماری و شهرسازی با رویکرد توسعه پایدار (1398)
- خصوصیات پرش نوع S و T در کانال واگرای ناگهانی تحت شرایط آزمایشگاهی ارائه شده در هجدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران (1398)
- بررسی آزمایشگاهی نیروی درگ وارده از طرف جریان بر راه ماهی w-w شکل در مجاری کالورت با شیب تند ارائه شده در ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری (1398)
- بررسی تاثیر فشردگی ناگهانی مقطع کانال بر هیدرولیک جریان عبوری از دریچه سالونی-بیضوی در شرایط جریان آزاد ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های نوین در مهندسی و علوم کاربردی (1398)
- ارائه روابط دبی اشل دریچه سالونی بیضوی به عنوان سازه تنظیم دبی در شرایط جریان ازاد ارائه شده در یازدهمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه (1397)
- استخراج ضریب دبی در دریچه های سالونی-مستطیلی در جریان آزاد به کمک نرم افزار انسیس فلوئنت ارائه شده در اولین دوره همایش ملی مدل سازی وفناوری های جدید در مدیریت آب (1397)
- بررسی تاثیر دبی جت مستغرق در انتهای حوضچه آرامش بر مشخصات پرش هیدرولیکی در سطح شیب دار ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری (1396)
- بررسی تاثیر دبی جت مستغرق در انتهای حوضچه آرامش بر مشخصات پرش هیدرولیکی ارائه شده در سومین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری (1396)
- بررسی آزمایشگاهی اثر شطرنجی بودن مانع متخلخل در کنترل جریان غلیظ ارائه شده در پنجمین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی و سومین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران (1396)
- بررسی آزمایشگاهی اثر زاویه کف جت های افقی مستغرق بر خصوصیات پرش هیدرولیکی در حوضچه های آرامش ارائه شده در کنفرانس بین المللی مهندسی عمران (1395)
- بررسی آزمایشگاهی اثرآستانه پلکانی صلب و روزنه داربرخصوصیات پرش هیدرولیکی درحوضچه آرامش افقی ارائه شده در پانزدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران (1395)
- اثر ارتفاع مانع بر استهلاک انرژی جریان در سرریزهای کلیدپیانویی مستطیلی با کلید خروجی مانعدار ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی (1395)
- بررسی تاثیر زاویه ی آبگیری بر دبی رسوب ورودی به آبگیر ارائه شده در کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری (1394)
- بررسی عوامل موثر بر بازدید گردشگران ازمناطق گردشگری در استان مرکزی ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم (1394)
- بررسی آزمایشگاهی کنترل آبشستگی در پایه های ممتد پل با استفاده از Rip Rap ارائه شده در اولین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی (1393)
- شبیه سازی عددی جریان بر روی سرریز نیم دایره ای با استفاده از نرمافزارFluent ارائه شده در اولین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران، معماری،برق و مکانیک ایران (1393)
- بررسی تأثیر تعداد پله در استهلاک انرژی سرریز پلکانی به کمک نرم افزارFluent ارائه شده در هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران (1392)
- بررسی تأثیر شیب در استهلاک انرژی سرریز پلکانی به کمک نرم افزار Fluent ارائه شده در هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران (1392)
- بررسی تأثیر نسبت عمق بحرانی به ارتفاع پله در استهلاک انرژی سرریز پلکانی به کمک نرم افزار Fluent ارائه شده در هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران (1392)
- بررسی تأثیر پارامترهای هندسی بر هیدرولیک جریان در سرریزهای استوانه ای با استفاده از نرم افزار Fluent ارائه شده در چهارمین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی (1392)
- تاثیر پارامترهای هندسی برهیدرولیک جریان درطول سرریزهای لبه پهن مستطیلی با استفاده ازنرم افزارفلوئنت ارائه شده در چهارمین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی (1392)
- یک روش جدید برای توزیع اقتصادی باربین نیروگاه های حرارتی با درنظر گرفتن تلفات مبتنی برتوان نقاط valve ارائه شده در بیستمین کنفرانس مهندسی برق ایران (1391)
- بررسی مدلهای آشفتگی جهت حل عددی جریانهای غلیظ با استفاده ازنرم افزار FLUENT ارائه شده در نهمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه (1391)
- بررسی تاثیر دبی جریان براستهلاک انرژی درسرریزهای پلکانی با استفاده ازمدل ریاضی ارائه شده در نهمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه (1391)
- مقایسه استهلاک انرژی درسرریز پلکانی و اوجی صاف با استفاده از مدل ریاضی ارائه شده در نهمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه (1391)
- کاربرد روش روندیابی ذرات در تخمین راندمان تله اندازی حوضچه های رسوبگیر ارائه شده در نهمین کنفرانس هیدرولیک ایران (1389)
- تخمین راندمان تله اندازی درحوضچه های رسوبگیر با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی ارائه شده در نهمین کنفرانس هیدرولیک ایران (1389)
- ارزیابی ضریب تحکیم در رسهای با خاصیت خمیری کم تا متوسط ارائه شده در چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران (1387)
- بررسی اثر دیواره ی آرام کننده جریان بر عملکرد حوضچه رسوبگیر آبیاری با استفاده از مدل ریاضی ارائه شده در سومین کنفرانس مدیریت منابع آب (1387)
Seyedmohsen Sajadi Journal Papers
- شکل گیری اوراق تورق، جایگزین اوراق قرضه برای سیاست مالی منتشر شده در فصلنامه مطالعات مالی و بانکداری اسلامی (1396)
- تاثیر حقوق نرم بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در پرتو رژیم های چندجانبه کنترل صادرات منتشر شده در فصلنامه سیاست (1396)
create: 2 June 2019 - view 1109