Conference Papers
- بررسی آخرین تکنولوژی جداسازی و بازیابی آمونیاک از خروجی دودکشهای واحدهای اوره ارائه شده در پنجمین همایش علمی مهندسی فرآیند، پالایش و پتروشیمی (1394)
- ارزیابی روشهای شستشوی اسیدی جهت بازیابی آمونیاک به روش پاشش ارائه شده در پنجمین همایش علمی مهندسی فرآیند، پالایش و پتروشیمی (1394)
- بررسی آخرین تکنولوژی جداسازی و بازیابی گردوغبار Dust از خروجی دودکشهای Stacks واحدهای اوره ارائه شده در پنجمین همایش علمی مهندسی فرآیند، پالایش و پتروشیمی (1394)
- A Comparison Study of Ammonia Synthesis Converter Design ارائه شده در دومین همایش علمی مهندسی فرآیند پالایش و پتروشیمی (1393)
- راهکارهای کاهش اثرات خوردگی ناشی از اتمسفر منطقه عسلویه بر روی کمپرسورهای هوای صنایع گاز و پتروشیمی ارائه شده در دومین همایش علمی مهندسی فرآیند پالایش و پتروشیمی (1393)
- روش انتخاب روغن های مناسب در انواع کمپرسورهای سردساز آمونیاکی ارائه شده در دومین همایش علمی مهندسی فرآیند پالایش و پتروشیمی (1393)
- نقش پودرهای سیاه خطوط لوله انتقال گاز در مشکلات مجتمع های فرآیندی و راهکارهای برطرف ساختن آن ارائه شده در دومین همایش علمی مهندسی فرآیند پالایش و پتروشیمی (1393)
- مقایسه انواع و روش کار اسکیمرهای جمع آوری کننده روغن های سطحی از آب ارائه شده در دومین همایش علمی مهندسی فرآیند پالایش و پتروشیمی (1393)
- بررسی روش های بارگذاری کاتالیست درکوره های کاتالیستی تولید گاز سنتز به روش شکست گاز طبیعی با بخارآب ارائه شده در چهارمین کنفرانس مشعل و کوره صنعتی (1393)
- موردکاوی کاهش کارایی مبدل های مورد استفاده درکنترل دمای واکنش های شیفت واحد آمونیاک و توصیههایی درمورد انتخاب سرامیک بالهای راکتورهای شیمیایی ارائه شده در سومین همایش علمی مهندسی فرآیند (نفت، گاز پالایش و پتروشیمی) (1393)
- شناسایی خطای طراحی سازنده در یک مبدل بخار ساز پوسته لوله و نیز دلایل شکست جوش تیوب به تیوب شیت آن ارائه شده در پنجمین همایش مبدل های گرمایی (1392)
- مشکلات تشکیل رسوب در مبدل های صفحه ای و راهکارهای جلوگیری و برطرف ساختن آن ارائه شده در پنجمین همایش مبدل های گرمایی (1392)
- بررسی اصول طراحی صدا خفه کن های صنعتی ارائه شده در کنفرانس علمی تجهیزات عملیاتی و فرآیندی (1392)
- بررسی دلایل تشکیل کربن بر روی کاتالیست کبالت - مولیبدن در راکتور گوگرد زدایی هیدروژنی از خوراک گاز طبیعی ارائه شده در کنفرانس علمی تجهیزات عملیاتی و فرآیندی (1392)
- آشنایی با کارکرد هوازداهای آب های تغذیه بویلر و نکاتی پیرامون نحوه سایزینگ آنها ارائه شده در کنفرانس علمی تجهیزات عملیاتی و فرآیندی (1392)
- بررسی روش های بهبود عملکرد و افزایش طول عمر بسترهای جاذب غربال مولکولی ارائه شده در کنفرانس علمی تجهیزات عملیاتی و فرآیندی (1392)
- بررسی روشهای تخلیه کاتالیست راکتور سنتز آمونیاک ارائه شده در کنفرانس علمی تجهیزات عملیاتی و فرآیندی (1392)
- بررسی بروز پدیده واماندگی در مبدل های حرارتی گرم شونده با بخار آب و روش های کاربردی جلوگیری از آن ارائه شده در چهارمین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی (1391)
- بررسی روش ها و انجام تخلیه کامل و ایمن یک تانک نگهداری آمونیاک مایع ارائه شده در سومین همایش بازرسی و ایمنی در صنایع نفت و انرژی (1391)
- بررسی حادثه آسیب دیدگی و نشت گاز آمونیاک از یک تانک نگهداری آمونیاک مایع ارائه شده در سومین همایش بازرسی و ایمنی در صنایع نفت و انرژی (1391)